Красиво привітати з Водохрещем

Справжні слова від серця, для найрідніших, зібрані в нашій колекції красивих привітань з Водохрещем простими словами. Даруйте частіше близьким свої почуття.

Вітаю з Хрещенням Господнім і хочу побажати, щоб здоров’я було міцним, як хрещенські морози, щоб чиста водиця змила всю печаль і смуток, щоб життя мала щасливе і благополучне продовження, щоб яскраве світло надії і любові осявав душу і серце!

Вітаю з Хрещенням Господнім. В цей християнський свято хочу побажати всього самого святого і небесно-світлого. Нехай підуть страхи і не будуть душити проблеми, в душі настане згода, а в голові будуть з’являтися тільки добрі помисли!

Бажаю, щоб Хрещення Господнє ознаменувався приходом здоров’я і щастя, які йшли рука об руку поруч з Вами по життю, іноді щоб до них приєднувалася удача.

Хрещення Господнє нехай принесе благополуччя, спокій, удачу, багато добрих друзів, гарні враження, веселі моменти, впевненість в кожному дні і найміцніше здоров’я на світі!

Прихильності небес, справедливої ​​долі, легкої віри, змивання гріхів водохресною водою і божого вибачення!

З Господнім Богоявленням! Радійте, люди, що до Вас сьогодні з’явився Господь, щоб ви стали православними. Покайтеся, відпустіть образи і живіть щасливо, чесно і дружно.

Вітаю з Хрещенням Господнім! Бажаю вам великого здоров’я на всі роки і прекрасного настрою на кожен день. Нехай ваші доходи дозволять вам виконувати будь-які ваші бажання. Погода нехай буде завжди чудовою. А ваш стан задоволеним і умиротвореним!

В Хрещення радіють води від кришталевогострумочка до океану. Вода в них ставати м’якше, целебнее і набагато більш дзюркотливої ​​і приємною, ніж зазвичай. Нехай любов, немов чистий гірський струмок на сонці буде яскравою, блискучою і кристально чистою. Нехай вона, немов ніжна річка з приємною водою увіллється в твоє життя і подарує тобі довгоочікуваний спокій, любов і радість, а так само стане справжній опорою в тривалому перебігу життя, дзюркотливої, немов річка і прекрасною, немов плавання в теплому і прозорому морі. Хай сонце на наступний день подарує тобі радість і довге успішне життя, а так само нехай любов стане її найяскравішим прикрасою, немов великий огранений алмаз в срібній оправі. І твоє життя стане прекрасною і радісною для тебе і для всіх, хто тебе любить.

Дивіться також:  Оригінально привітати з Водохрещем

Вітаю з Хрещенням Господнім! Хотілося б побажати в цей світлий, чудовий день внутрішнього спокою, теплоти в вашому домі, щастя в кожному дні. Нехай Бог береже всю вашу сім’ю.

Хрещення Господнє — це день, коли хочеться вітати близьких людей і бажати їм щастя. Хочу сьогодні побажати вам тільки найкращого, щоб ви ніколи не сумували, не переймалися, любили і були улюбленими, щоб ті, хто вас любить і розуміє, ніколи не змінювалися. Нехай Господь завжди живе у вашому серці, ніколи не залишаючи вас!