Привітати з Водохрещем у прозі, своїми словами

Справжні слова від серця, для найрідніших, зібрані в нашій колекції привітань з Водохрещем . Даруйте частіше близьким свої почуття.

В цей Водохресний день бажаю величезного припливу сил, життя в багатстві і міцної віри. Нехай вода змиє всі печалі та образи, очистить від бід і хвороб.

Кажуть, що якщо в день Водохреща 19 січня будуть сильні морози, це означає, що Бог простив свій народ і буде допомагати йому. Сьогодні саме такий день, і я хочу побажати тобі, подруга, як можна більше Господньої благодаті в житті! Будь здорова, щаслива і успішна. З великим святом!

Нехай в цей день в серцях луною буде звучати щастя, любов, милосердя і віра. Бажаю сонця над головою і молитви на устах. Хай не морозить хуртовина з проблем і бід, а доброта і людське розуміння завжди оточує. З Хрещенням Господнім!

В цей прекрасний день, коли на серці особливо тепло, вітаю вас від усієї християнської душі, з доброю святом — Хрещенням Господнім. Сьогодні сама природа переймається Божою Благодаттю — святий стає вода. Бажаю вам любити один одного і Господа нашого.

Бажаю міцного духовної віри і найсвітліших помислів і справ! Нехай Хрещення Господнє принесе у Вашу оселю мир і благодать.

Весь православний і віруючий народ вітаю з Хрещенням Господнім! Бажаю вірити в своєсвяте походження, напучувати своїх дітей і жити за заповідями!

З Благословенням господнім! Нехай священна вода наповнить силою і здоровим духом, а водохресний мороз зміцнить тіло. Нехай негараздів протягом біжить стороною, а час уповільнює свій хід в радісні і щасливі моменти. Нехай в водохресну холоднечу серце гріє любов, доброта і милосердя. Бережіть віру, і вона обов’язково збереже Вас і вашу родину!

Нехай Господнє Богоявлення відкриє новий світ у Ваших серцях. Нехай змусить думати, що немає нічого важливішого за дітей і їх щастя! Вітаю з Хрещенням!

Дивіться також:  Щиро привітати з Водохрещем

Впустіть у душі радість і умиротворення. Єдність з високою силою дає непорушні можливості. Під час купання в ополонці нехай змиються наші гріхи і зміцнить віру. Зі святом! З Хрещенням Господнім!

Сьогодні чудове свято — Хрещення Господнє. Ми просимо у Господа відпустити всі гріхи, обливаємося або поринаємо в ополонці, щоб продовжити здоров’я на довгі роки, щоб ніколи не сталося лиха. Від щирого серця вітаємо вас зі святом. Бажаємо добра, удачі і Господнього благословення. Нехай неодмінно збудуться всі ваші мрії, нехай кожен день приносять тільки хороші новини. Всіх земних благ вам, здоров’я, і ​​хорошого настрою. Нехай Господь завжди оберігає вас від невдач.

Скоро прийде в наші будинки священний християнське свято Хрещення Господнє. У це свято від усієї душі бажаємо вам світла, любові, миру і благополуччя! Нехай чудо божественної радості проллється в ваші серця і благословить ваші будинки, нехай в цей святковий день вас оточує веселощі, радість, турбота ваших рідних і друзів. Бажаємо вам вірити в добро і справедливість, нехай всі ваші мрії і надії втіляться в життя, а ангели охороняють вас і вашу сім’ю на всіх дорогах!