Християнські привітання з днем народження у прозі

Християнські привітання з днем народження у прозі в цей день Бог дарував тобі життя, я щиро вітаю тебе з днем народження. Бажаю душевного спокою і гармонії, світлих надій і незгасною віри.

В цей день Бог дарував тобі життя, я щиро вітаю тебе з днем народження. Бажаю душевного спокою і гармонії, світлих надій і незгасною віри. Нехай щира любов дарує тобі сили і натхнення для звершення благих діянь, нехай всі твої молитви будуть почуті, нехай з кожним днем у твої двері стукає щастя, нехай твоя натура завжди залишається милосердної.

День народження — це твій і тільки твій свято! Ти людина особливий в цьому світі, зовсім не такий, як інші, ти — особистість! Я вітаю тебе з народженням, з приходом у цей світ! І бажаю, щоб мир був добрий до тебе, а ти був добрий до всіх, хто поруч з тобою! Бажаю, щоб твоє серце завжди переповнювала вдячність і любов, терпіння і смирення, а також велика віра в Творця! Щастя тобі від свідомості твоєї місії на землі, від причетності до великої справи життя — приносити добро і любов! Радості на кожен день від радості близьких і рідних, а також чужих і далеких! Спокою в серці і благоденства у душі!

Вітаю з Днем Народження! Розчиніть вікно, впусти літо і святе благословення! Нехай Отець, Син і Святий Дух оберігають вашу родину, приносячи в будинок лише душевний спокій, міцне здоров’я та віру у краще.

День Народження — свято, коли хочеться згадати всіх, хто дарував і дарує нам впевненість у те, що життя не марна. Адже ми живемо і день за днем боремося з труднощами і негараздами заради тих, кого любимо. Нехай з кожним із вас завжди будуть поруч дорогі люди, заради яких варто жити і творити.

Дивіться також:  Християнські привітання з днем народження до сліз

Нехай цей день покаже всім, як багатоликий світ світла і добра. Однією рукою нехай дасть Господь вам щастя в житті, інший успіх у ваших справах, кар’єрі, а третій спокій і благодать у душі. Щастя вашому дому, міцної сім’ї, вірності і спокою.

Вітаю з Днем народження! Бажаю тобі гарного настрою, величезного щастя, нескінченної любові, достатку в родині, кар’єрного зростання, хороших друзів і, звичайно ж, здоров’я тобі і всім, хто тобі доріг. Нехай мрії ніколи не покидають тебе і перетворюються в реальність. З днем народження!

Вітати хороших людей завжди приємно, а такого чудового чоловіка, як ти, — приємно подвійно. Я щиро бажаю, щоб в тебе завжди було достатньо: посмішок, сонячних днів, вдалих ситуацій, успіху, захоплень, кохання, привітань, підтримки, вірних друзів, геніальних ідей, цікавих задумів, тільки важливих людей, грошей, почуттів і емоцій, сили, сміливості…

Бажаю, щоб у твоєму житті було лише позитив, а поруч були вірні друзі. Бажаю, щоб тебе завжди переповнювала невичерпна енергія для здійснення всіх твоїх бажань. Нехай все життя буде безхмарним і яскравою, а в будинку панують затишок, мир, любов і щастя. Якщо говорити коротше, то від усієї душі бажаю тобі прожити життя як у казці.

Вітаю з іменинами! Бажаю жити повним і насиченим життям. Нехай праведність йде в ногу з бажаннями. Духовний ріст дарує спокій і задоволення, кожен божий день. Нехай стороною обійдуть тебе вади і недруги. Нехай добрий і щирий буде твій душевний настрій. Щастя тобі і ласк!

Християнину в день народження Так важко щось побажати… Ні краще Божого рятунку!! Хто більше Бога зможе дати? Порожні штампи про здоров’я… Навіщо вони, якщо ти Христов; Ти видужав святою Кров’ю І вірою — істинно здоровий! Удача, зміна-птах… Бажати її — марна праця! Прийми будь, що трапиться! Удачі, щастя не дають!

Дивіться також:  Оригінально християнські привітання з днем народження українською мовою

Мені дуже хочеться, щоб в цей день Твої очі сяяли щастям. Нехай не ковзне в них смутку тінь, нехай Забудуться всі негоди. Я побажати тобі хочу великої Кількості тепла і світла, Щоб добром душа твоя Була зігріта, Нехай перебуває над тобою завжди Благословляє Божа рука. З ДНЕМ народження!

Що побажати християнину, В чому щастя Божого дитя? Живи Христом! Нехай не охолоне Ні віра, ні любов твоя! Тримайся Христа в усі миті, Які дарує Бог, І святкуй з Богом день народження! Ось моє побажання! Без нарікання і без мук Зустрічай негаразди і борися, Хвали Христа за виправдовуючись, З подякою молись! Працюй і молодей душею, Щоб смутності не знати! Милий друже мій, Господь з тобою! Що можна краще побажати!