Красиво привітати з Водохрещем

Справжні слова від серця, для найрідніших, зібрані в нашій колекції красивих привітань з Водохрещем простими словами. Даруйте частіше близьким свої почуття.

З Хрещенням Господнім! Сьогодні потрібно обов’язково напитися чудовою святої води для оздоровлення та тіла, і духу. Подумати про приємне, помолитися, попросити Бога за себе і близьких людей. І налаштуватися тільки на добробут і щастя! Адже без віри нічого і не буде. Вірити в Бога, в себе, в хороше — і все обов’язково буде добре!

Вітаю з Хрещенням Господнім! Нехай мир оселиться в твоїй душі, розум буде чистий, а вчинки будуть праведними!

Щасливого Хрещення Господнього. Нехай з цим святим православним святом, в твій будинок увійде благодать Божа!

З Хрещенням, матуся. Нехай Бог простить всі гріхи. Нехай свята водиця змиє всі недуги. Бажаю тобі здоров’я, миру, радості і щастя. Нехай з цього дня твоє життя виключає печалі і втрати. Мама, будь завжди сповнена сил. Живи з любов’ю на серце.

Вітаю вас з Хрещенням Господнім і щиро хочу побажати найрадісніших, самихчудесних подій! Нехай любов і радість у вашому житті наповнюють її особливим змістом, нехай тільки надійні і близькі люди поспішають радувати вас! Успіху і благополуччя. Зі святом!

Вітаю! Щастя, радості і добра! У свято Хрещення Христового бажаю, сонце, міцного здоров’я. Божої благодаті. Нехай птахом спуститься на твоє ганок удача, а все зле не знаходить шляхи. Успіху і любові тобі.

Нехай після Хрещення Господнього почнеться новий, радісний, щасливий виток у житті зі всілякими райдужними, безхмарними і святковими потрясіннями.

Всіх християн і прихожан вітаю з Хрещенням Господнім! У цей морозний зимовий день хочу побажати богатирського здоров’я, внутрішньої сили, душевного спокою, доброти і співчуття!

Всіх православних мирян та прихожан вітаю з Хрещенням Господнім! У цей святий день бажаю умиротворення, всепрощення, добродушності, спокою і віри!

Дивіться також:  Щиро привітати з Водохрещем

У цей чарівний, зворушливе свято хочу побажати душевного спокою, світлої радості, міцного здоров’я. Щоб крила надії завжди були за спиною і розкривалися в потрібні моменти. Береже вас Господь!

Хрещення — душевне свято, в ньому немає місця для сумних думок і печалі. Сьогодні чарівні властивості води допоможуть позбутися від важкого тягаря гріхів і світ відкриється в новому світлі — яскравому і радісному, повному надій і можливостей. Бажаю завжди знаходити час для добрих справ, і ти обов’язково будеш винагороджений чудовим настроєм!

Нехай твоє життя буде яскравою, красивою і прекрасною, як Водохресний сніг, хрусткий на морозі. У світлі нічних вогнів він іскритися, немов розсипи кристалів, немов діаманти на дорогий гламурної шубі. Нехай сніг подарує тобі в Хрещення не тільки сибірської здоров’я, міцні м’язи і відмінне бадьорий настрій, але і стане символом нової, прекрасної і чистої життя в любові, достатку і процвітання. Нехай радість і любов будуть завжди з собою, нехай ніжність і ласка подарують тобі багато радості в Новому році, і нехай з твою холодну голову не будуть переслідувати погані думки, образи і всі неприємності залишаться в минулому, адже. Гладячи в діамантове небо, важко сумувати, плакати і жаліти себе — воно вабить своєю чарівною притягальною силою, як і хрусткий Водохресний сніг під ногами.