Красиво привітати з Водохрещем

Справжні слова від серця, для найрідніших, зібрані в нашій колекції красивих привітань з Водохрещем простими словами. Даруйте частіше близьким свої почуття.

Поспішаю привітати з Хрещенням Господнім! Нехай в цей день вода змиє всі нещастя і напасті. Господь збереже і допоможе у всіх починаннях.

З Хрещенням Господнім! Натхнення, щастя, здоров’я, небесних і земних благ. Нехай все засмучення змиються водохресною водою.

Вітаю зі світлим святом Хрещення! Нехай в цей день твої помисли будуть чистими, стан душі — як у заново народився, і нехай все погане обходить стороною. А цей стан нехай таким і залишається. Ні про що не турбуйся, не шкодуй і не переживай, вір лише в краще, а Бог обов’язково тобі допоможе!

Ось і настав загальний християнське свято — Хрещення Господнє. Вода в цьому день наповнюється цілющими властивостями, а значить, здатна оздоровлювати і оберігати від усіх напастей. Я тебе вітаю з цим чудовим святом. Поспішаю побажати сімейного щастя, фінансового благополуччя та везіння у всіх починаннях. Нехай тебе супроводжують по життю тільки надійні і чесні люди, обійдуть всі печалі стороною і будинок наповниться щастям і любов’ю. Не гай віру в Бога, і він обов’язково тобі допоможе.

У цей святий день Господнього Хрещення бажаю міцного здоров’я, душевного спокою, любові і достатку у всьому.

У світле свято Хрещення Господнього побажати хочу очищення душі і серця від поганих помислів і злих намірів, миру над головою і блага в будинку, доброго щастя і світлої любові, шанування і поваги, згасає надії і удачі.

Салют! Сьогодні повинні тріщати Водохресні морози, але до мінусів нам ще далеко. Але це не страшно, адже відзначаємо велике свято — Хрещення Господа, з чим тебе сердечно вітаю! Бажаю духовної віри, світлих помислів і ніколи не втрачати оптимізму, нехай неминучі неприємності і напасті не зможуть похитнути тебе, скоріше, загартують і зроблять ще сильніше. Зі святом!

Дивіться також:  Привітати з Водохрещем у прозі

Сьогодні велике свято Хрещення Христового. Нехай свята вода змиє всі негоди, біди, прикрощі, проблеми, напасті. Вигляне сонце і своїми теплими променями подарує вам нескінченне щастя, успіхи, збереже все те хороше, що у вас є і допоможе в будь-яких починаннях!

Вітаю з Хрещенням Господнім і щиро бажаю добрих знаків понад, славних днів, міцного здоров’я і благодаті, згасає віри, великих надій, справжнього щастя і любові справжньої.

Нехай у вашій родині, роботі і справах запанує мир, радість, щастя, а божественна благодать допоможе в житті і мріях! Бажаю не боятися водохресних морозів, щоб водохресна вода надала вам сил і здоров’я на багато років!

У цей чарівний зимовий день, святе свято Господнього Хрещення пам’ятай про головне — наше життя складена з дрібниць. Тому бажаємо тобі знаходити в кожній дрібниці щось позитивне і гарне. Живи в насолоду для себе і рідних. Пам’ятай і в будь-якій ситуації у тебе є ми — твої вірні друзі.