Привітати з Водохрещем до сліз

Справжні слова від серця, для найрідніших, зібрані в нашій колекції гарних привітань з Водохрещем українською. Даруйте частіше близьким свої почуття.

Бажаю в свято Великого Хрещення реалізувати своє бажання вмитися святою водою і випробувати почуття благодаті і чистоти, воскресіння і святості. Нехай здоров’я стане міцним, а душа очиститься від тривог, образ і печалі. Бажаю, щоб незламна віра допомагала встановити спокій і впевненість у вирішенні будь-якого питання. Нехай віра в Бога міцніє з кожним днем, а серце наповнюється добротою і життєвими силами.

Вітаю! Душевних і тілесних сил Вам бажаю! Нехай Ваша віра буде непохитною, а надія виправданою! Божого Вам вибачення і благословення на будь-які добрі справи. Нехай святість ніколи не покидає Вас, а Божий промисел направляє на шлях праведний.

У таїнство Хрещення бажаю загадати найзаповітніше бажання, щоб воно обов’язково здійснилося! Зберегти і примножити фізичні і духовні сили для звершення нових чудових справ. І нехай поруч знаходяться вірні люди, здатні надати підтримку в найскладніших ситуаціях!

Привіт! Я водохресна смска, відправлена ​​найулюбленішого і прекрасного хлопцеві на світі! Нехай це велике свято подарує тобі духовні і фізичні сили на те, щоб прожити рік в мирі, добрі, чесності і любові. Я тебе обожнюю, обіцяю дарувати тільки ласку і теплоту, ти у мене найкращий чоловік на всьому світі!

В Хрещення Господнє бажаю вам благ і надбання, святої віри і незгасаючої надії, прощення і благословення!

Вітаю з Хрещенням і хочу побажати бути здоровіше всіх здорових і красивіше всіх красивих. А ще бажаю в ополонці зловити неотмороженную Золоту рибку, щоб виконала вона все, а не тільки три, твої бажання.

З року в рік хрещенські морози залишаються одними з сильних. Швидше за все через нескореної фортеці Ісуса. Сьогодні в цей найбільше свято я поспішаю привітати вас від щирого серця і щиро побажати безхмарного неба, вселенського миру і благоденства. Нехай освячена водиця додасть вам сил і впевненості, очистить розум і привнесе в душу добро і любов. Щастя хай не покидає ваш будинок і наповнює його радістю і веселощами. Господь збереже і обережет вас, всіх вам благ!

Дивіться також:  Привітати з Водохрещем українською мовою, у прозі

Вітаю зі святом великим, важливим — з Хрещенням Господнім. Нехай Дух Святий захистить від бід, заздрощів і лиха, нехай голубом душа твоя несеться вгору до світлих мрій, нехай серце твоє спонукає лише до добрих діянь. Живи в здоров’ї і благодаті, зміцнюй свою віру і любов.

Вітаю з Хрещенням Господнім! У це свято я бажаю Божого благословення, добра, затишку і побільше радості. Всього найкращого вам і родині, адже в цей день благодать Господня обов’язково постукає у ваш дім!

У празник Господнього Хрещення від щирого серця бажаю дихати вільно щастя, перейнятися світлою надією і щирою любов’ю, спрямуватися до благим діянням і гармонії почуттів. Бажаю, щоб свята вода змила з життя все негоди і біди, щоб її краплі подарували віру в чудо і дозволили зустрічати добрі світанки.