Привітати з Водохрещем українською мовою

Справжні слова від серця, для найрідніших, зібрані в нашій колекції привітань з Водохрещем . Даруйте частіше близьким свої почуття.

З Хрещенням Господнім! Любові, благополуччя, миру і душевного тепла. Нехай і в будинку, і в серці, і в житті буде достаток, нехай і смуток, і тривоги, і образи змиє освячена вода. Бажаю, щоб світла надія ніколи не давала опуститися твоїм крилам, щоб добра віра завжди додавала сил.

З Хрещенням Господнім. Нехай небеса пошлють надію, радість, благо і любов, нехай чиста водицявмиє з ніг до голови і наповнить твоє тіло, твою душу здоров’ям, силами, бадьорістю і вірою. Бажаю миру і сімейної ідилії, трепетних почуттів і відради.

Бажаю, щоб Хрещення Господнє ознаменувався приходом здоров’я і щастя, які йшли рука об руку поруч з Вами по життю, іноді щоб до них приєднувалася удача.

Вітаю з Хрещенням Господнім і хочу побажати миру в життя, благодаті і душевного тепла, гармонії в серці, надії і любові. Бажаю щирою молитвою попросити у Бога щастя і отримати його у відповідь, бажаю відхреститися від усіх негараздів і не зустрічати печалі на шляху.

Нехай світле свято Хрещення Господня принесе в твій будинок любов і Боже благословення. Нехай всі печалі і тривоги змиє водохресна вода. Нехай радість і надія живуть в твоєму серці. І нехай завжди, у всіх твоїх справах і турботах, з тобою поруч буде Господь, допомагаючи тобі прийняти рішення, підтримуючи тебе і оберігаючи.

Привітання з Водохрещем українською мовою

Привітання з Водохрещем у прозі

Нехай це Хрещення буде осяяне добром і подарує чистоту душі і тіла! Бажаю миру, любові і відмінного здоров’я! Нехай Господь береже тебе і твоїх близьких!

Нехай свята водохресна вода змиє всі ваші неприємності і прикрощі та після свята ваше життя піде по шляху, легко веде до благополуччя, умиротворення і щастя! Нехай в хрещенські морози в вашому домі буде тепло і затишно, у вашій родині буде сонячно і радісно, ​​в вашій душі буде ясно і світло!

Дивіться також:  Оригінально привітати з Водохрещем

Впустіть у душі радість і умиротворення. Єдність з високою силою дає непорушні можливості. Під час купання в ополонці нехай змиються наші гріхи і зміцнить віру. Зі святом! З Хрещенням Господнім!

Вітаю тебе з Хрещенням Господнім і хочу побажати тільки самого кращого, щоб удача і везіння ніколи не поверталися до тебе спиною, а щастя і здоров’я завжди йшли поруч з тобою по життю! Бажаю тільки позитиву, удачі, добра і радості!

З наступаючим Хрещенням вас! Бажаю від душі божого благословення і милості, любові міцного здоров’я і сили! Нехай збудуться всі ваші мрії і кожен день буде щасливим!

Вітаю з Хрещенням Господнім. Від щирого серця бажаю, щоб освячена водиця вмила і тіло, і душу, позбавивши тебе від всіх хвороб, образ і тривог, бажаю, щоб Господь благословив тебе на добрі діяння і світлі помисли, на щастя, мир, чисту дружбу і любов.