Привітати з Водохрещем українською мовою, у прозі

Справжні слова від серця, для найрідніших, зібрані в нашій колекції оригінальних привітань з Водохрещем українською мовою. Даруйте частіше близьким свої почуття.

Сьогодні найбільший, божественний свято — Хрещення Господнє! Щиро хочу тобі побажати тільки кращого, радості,безлічі щасливих моментів, везіння, відмінного настрою! У цей день проси Господа і проси у нього здоров’я для себе і своїх близьких, і нехай твоя віра міцніє з кожним днем!

З Хрещенням Господнім вітаю всіх прихожан! Побажаю я вам віри, надії і любові! Живіть у мирі, злагоді, по честі і по совісті!

В цей Водохресний день бажаю величезного припливу сил, життя в багатстві і міцної віри. Нехай вода змиє всі печалі та образи, очистить від бід і хвороб.

У свято Хрещення Господнього від чистого серця бажаю невичерпної віри, міцного кохання, світлої надії і благодаті. Покропить водиця тіло і змиє все недуги, нехай у твоєму житті торжествує добро і достаток, нехай кожен день буде чарівним і радісним.

Бажаю тобі в день Хрещення, щоб свята вода бурхливим потоком змила всі проблеми, сльози, які не приємності, недоброзичливців і заздрісників, хвороби і розчарування. Нехай в твоєму житті залишаться тільки любов, взаєморозуміння, рятівна віра і світлі думки. Нехай великодушний Господь і близькі люди завжди будуть для тебе джерелом сил і натхнення. Зі святом!

Запалені свічки ніжно палають, і старий дзвін у Христовому Храмі сьогодні звістку благу в світ несуть! Ісус хрестився! Шолом йому ми славу і свій земний уклін! А він своєї рукою подасть нам благодаті і щастя! Зі святом, всіх благ!

З Хрещенням Господнім! Нехай хрест, що носимо ми на грудях, буде берегти від негараздів, рятувати від переживань, бід і негараздів. Нехай віра буде підтримувати і допомагає рухатися вперед, дає стимул. Бажаю милосердя пізнати, а молитви нехай завжди почують небеса.

Дивіться також:  Привітати з Водохрещем своїми словами

Настав великий світле свято — Хрещення Господнє. Нехай в кожному домі панують щастя, мир і любов. Хочеться побажати добра і справедливості, щоб чудеса траплялися, а для цього потрібно вірити. Бажаємо, щоб у цей день поряд були надійні, люблячі і віддані люди: рідні, друзі, улюблені. Зі святом, і нехай весь рік вас не залишає Божа Благодать!

Водохресні зірки в морози зими сяють особливо яскраво, немов дрібні небесні ліхтарики на морозі. Здається, що все небо всіяне діамантами на чорному оксамиті неба з фіолетовим відтінком, який відбитися в Хрещенській воді. Нехай зірки для тебе таємниче мерехтять в небі і на поверхні води, щоб радості тебе не покидали, щоб в Новому році не сталося жодної біди. Нехай печалі розчинить вода і понесе від тебе в далекі дали назавжди, щоб тобі весь рік просто казково щастило, і він був багатий не тільки на щасливі події, символізує зірку, а й на справжні діаманти на оксамиті — символи удачі, процвітання, кришталевої чистоти і благополуччя. І нехай твоє життя стане такою ж яскравою, зоряної і блискучою, як розсипи мерехтливих діамантів на нічному Водохресний небі.

Привітання з Водохрещем українською мовою

Привітання з Водохрещем у прозі