Привітати з Водохрещем у прозі

Справжні слова від серця, для найрідніших, зібрані в нашій колекції кращих привітань з Водохрещем своїми словами, у прозі. Даруйте частіше близьким свої почуття.

Сьогодні найпрекрасніший, найсвітліше свято на землі — Хрещення Господнього. Дозвольте від щирого серця привітати вас, і побажати величезного щастя, миру, чистої совісті і красиве кохання. Будьте завжди впевнені в собі. Нехай це свято принесе вам відмінний настрій, нехай ваше життя тече, як повна ріка. Нехай добрий ангел оберігає вас від усіх невдач. Нехай буде повною чашею ваш будинок, і в ньому завжди панує любов. Міцного здоров’я вам, поваги і розуміння, радості і успіхів у всьому.

Вітаю з днем ​​Хрещення Господнього. Бажаю, щоб гріхи були прощені і нам, і всім людям. Щоб любов і щастя, гармонія і добро наповнювали кожен ваш день. Ну і що, що на вулиці зима і хрещенські морози, важливо, щоб в душі було тепло, літо і постійно цвіли квіти.

Мамочка, з Хрещенням Господнім! Нехай це чарівне свято принесе спокій, впевненість в майбутньому, душевне тепло і світлу надію! Квітучого тобі здоров’я, океан турботи і море тепла! Нехай у відносинах з оточуючими панує позитив!

Вітаю від щирого серця з Хрещенням Господнім. Нехай в цей день відкриється дверцята твоєї душі щастя і блага, добра і радості. Бажаю міцного здоров’я тобі і рідним, мирного неба, вірних цілей, чистої любові і згасає надії.

Вода Свята сили додасть всім сьогодні! Поспішай швидше зануритися в ополонку, запасись здоров’ям на рік! З Хрещенням Господнім тебе, нехай все буде в тебе добре, благодаті тобі і щастя!

Настав великий світле свято — Хрещення Господнє. Нехай в кожному домі панують щастя, мир і любов. Хочеться побажати добра і справедливості, щоб чудеса траплялися, а для цього потрібно вірити. Бажаємо, щоб у цей день поряд були надійні, люблячі і віддані люди: рідні, друзі, улюблені. Зі святом, і нехай весь рік вас не залишає Божа Благодать!

Дивіться також:  Привітати з Водохрещем українською мовою, у прозі

Вітаю з Хрещенням Господнім! Хотілося б побажати в цей світлий, чудовий день внутрішнього спокою, теплоти в вашому домі, щастя в кожному дні. Нехай Бог береже всю вашу сім’ю.

Святою водою вмийтеся і змиєте все погане, що сталося за рік. Душею чистою і чистим тілом ступайте сміливо до високих вершин.

Сьогодні добрий день — Водохреща. Нехай світла і свята сила цього свята, очистить ваші душі і серця. Нехай всі біди і негаразди, затягне товстим шаром льоду. Нехай ваше щастя стане безтурботним. Нехай дорогі вам люди будуть поруч, а Господь завжди оберігає ваші життя. Друзі мої, сердечно вітаю вас з Хрещенням Господнім!

Вітаю з Хрещенням! Бажаю, щоб Господь зберігав вашу сім’ю від бід, горя і нещастя. Тільки радості і душевного тепла вам в цьому році!

У цей особливий день Хрещення Господнього бажаю тобі знайти спокій і гармонію в житті! Щоб все складалося якнайкраще, щоб всі твої мрії збувалися, а на твоєму шляху зустрічалися тільки хороші і позитивні люди!