Привітати з Водохрещем до сліз

Справжні слова від серця, для найрідніших, зібрані в нашій колекції гарних привітань з Водохрещем українською. Даруйте частіше близьким свої почуття.

Хто може бути ближче друзів? Часто саме один може замінити рідного брата, надати допомогу і підтримку! Я бажаю, щоб тебе завжди оточували гарні друзі і товариші, щоб все, кого ти любиш, були поруч, щоб здоров’я було міцним! Нехай любов і щастя завжди будуть поруч, а ті, хто вірить в тебе, ніколи не розчаруються!

Сьогодні 19 січня звідусіль чується дзенькіт дзвонів. Мороз і свіже повітря наповнюють душу чистотою. Я хочу привітати тебе з цим світлим святом. Нехай твій будинок наповнитися щасливими моментами, радісними днями і незабутньою любов’ю. бажаю,щоб твоє серце переповнювала доброта, душа була спокійна, а розум чистим. Нехай на твоєму життєвому шляху тебе обійдуть негаразди і розчарування. Дай Бог тобі здоров’я і радості.

Вітаю З Хрещенням Господнім! Нехай всі твої гріхи змиються. В замін цього даруй людям доброту і тепло. Бажаю бути здоровим, мудрим і коханою людиною! Нехай запал і сили ніколи не покидають тебе, а навпаки тільки збагачують!

Вітаю з Хрещенням Господнім, з добрим святом і неймовірним дивом. Адже в цей день будь-яка вода може позбавити від будь-якої хвороби і печалі. Тому бажаю змити все гіркоти, образи і недуги зі свого життєвого шляху, залишити в серці вірну любов і світлу надію, благати про щастя і в благодаті жити.

З Хрещенням Господнім. Бажаю позбутися всіх тривог і негод, бажаю з першими краплями священної водиці відкрити для себе світ благодаті.

Вітаю з Хрещенням. Нехай твоє життя буде живим джерелом, нехай твоя водиця змиває всі недуги і тривоги. Бажаю, щоб Бог простив усі гріхи, помилки, щоб Він послав здоров’я, силу, благодать, щоб було серце твоє улюблене, щоб була душа твоя чиста.

Дивіться також:  Привітати з Водохрещем до сліз, у прозі

Хрещення Господнє — це світлий і чистий свято, нехай твоє життя буде такою ж, нехай удача не залишає, нехай рідні люди будуть поруч. Щастя тобі і твоїм близьким!

Вітаю з Хрещенням Господнім. Бажаю, щоб з чотирьохсторін в житті дув вітер добрих і щасливих змін, щоб шлях твій був ознаменований Божою благодаттю і удачею, щоб здоров’я міцнішає з кожним днем, немов хрещенські морози, щоб радість і світла усмішка були присутні в кожному твоєму миті.

Нехай разом з Хрещенням Господнім у Вашому домі оселиться радість, спокій, виконання бажань, теплота в стосунках і порозуміння між собою.

Настав великий світле свято — Хрещення Господнє. Нехай в кожному домі панують щастя, мир і любов. Хочеться побажати добра і справедливості, щоб чудеса траплялися, а для цього потрібно вірити. Бажаємо, щоб у цей день поряд були надійні, люблячі і віддані люди: рідні, друзі, улюблені. Зі святом, і нехай весь рік вас не залишає Божа Благодать!