Привітати з Водохрещем у прозі, своїми словами

Справжні слова від серця, для найрідніших, зібрані в нашій колекції привітань з Водохрещем . Даруйте частіше близьким свої почуття.

Вітаю з великим світлим святом Хрещення Господнього. Нехай Бог простить гріхи і допоможе виправити помилки, нехай цей день дозволить з чистого аркуша продовжити писати історію свого життя, де буде благодать і мир, любов і радість.

Привітання з Водохрещем у прозі

Привітання з Водохрещем до сліз

У день таїнства Хрещення Господнього, нехай зійде в твій будинок мир, спокій, благодать. А свята вода віднесе з собою всі проблеми, печалі і тривоги, нехай Господь надихає на нові справи! Зі святом!

У священний День Хрещення Господнього, бажаю тобі праведності, людинолюбства і непохитної віри. Нехай твоє здоров’я буде міцним, а душа — чистої. Зі святом!

Вітаю тебе з великим православним святом Хрещенням Господнім і бажаю тобі в цей святий день миру в домі і душі, любові, щастя і нехай на тебе буде завжди Боже Благословення. Радості, щастя і миру тобі. Нехай Господь завжди допомагає тобі і зберігає від будь-яких нещасть.

Вітаю з днем ​​Хрещення Господнього! Нехай Господь Бог береже вас від усяких бід і зла, допомагає в добрих справах і наставляє на шляху порятунку. Бажаю вам, щоб кожен ваш день осявав світло Христової любові і святий Його благодаті!

Сьогодні велике свято — Хрещення Господнє! Я тобі бажаю, щоб починаючи з цього дня удача і щастя супроводжували тебе в твоєму житті, щоб були здорові разом з тобою і всі твої близькі. Зі святом!

Нехай в день Богоявлення Господнього твоє життя буде наповнене сенсом і Божою благодаттю. Бажаю тобі душевного світу і чистих відносин в сім’ї.

Вітаю з Хрещенням Господнім і бажаю мирного життя з Божою благодаттю, щирої любові з надією і посмішкою.

Дивіться також:  Оригінально привітати з Водохрещем

З великим святом, Хрещенням Господнім! Нехай в цей православний і таємниче свято занурившись в священну воду, змиються всі жалі, хвороби і сімейні сварки. Додасться сила, бадьорість тілу і духу. Я бажаю добра і миру, нехай збуваються мрії, а Господь завжди допоможе вам. Ще хочу побажати щирих і вірних друзів. Живіть чесно і правильно.

Миру в душі, віри в серці і благоденства в життя, бажаю тобі в цей священний православне свято. Нехай Господь береже тебе. З Хрещенням Господнім!

Сьогодні — не просто свято, сьогодні особливий день, адже дві тисячі років тому відбулося Хрещення Ісуса Христа. Я хочу привітати тебе з цим святом і побажати тобі вірити в бога щиро і від усієї душі, радіти життю, бути щасливим і цінувати те, що маєш! Нехай все буде добре!

З Великим святом Хрещення Господнього! Нехай в цей особливий день світ Божий буде запалено в вашому серці, щоб висвітлити весь шлях вашого життя. Нехай водохресна свята вода зберігає вашу душу в чистоті. Нехай Святий Дух завжди керує вами, особливо у важкі часи. Нехай світло свічки, що горить висвітлює ваш шлях. Благослови вас Бог!