Привітати з Водохрещем своїми словами

Справжні слова від серця, для найрідніших, зібрані в нашій колекції сучасних привітань з Водохрещем до сліз. Даруйте частіше близьким свої почуття.

Вітаю тебе з одним з найголовніших свят християн — Господньому Хрещенням! Цей день є відкриттям нового рівня життя, адже 19 січня з’являється унікальна можливість змити з себе всі гріхи, всі хвороби, все злі помисли і невдачі. І ось уже з чистою душею, з очищеним тілом ти зможеш продовжити свій життєвий шлях. Я бажаю тобі не зустрічати перешкод, нехай негаразди обходять тебе стороною! Довгих років щасливого життя, здоров’я і благополуччя!

Сьогодні Хрещення Господнє, і це свято відзначають віруючі православні християни всіх країн. Я хочу побажати, щоб кожну мить було наповнене добротою чудесного дня, щоб добробут кожного будинку було природним, щоб ви були здорові і вміли цінувати кожен момент свого життя!

У чудовий православне свято — Хрещення Господнє я бажаю вам очищення душі і тіла, свіжості думок і почуттів, зміцнення в серцях ваших віри і надії. Нехай дні ваші будуть наповнені радісними подіями, приємними сюрпризами, світом і любов’ю.

З Хрещенням! Нехай вода вимиє тіло від хвороб, голову — від поганих думок, а душу — від смутку. Здоров’я, Божої благодаті, радості і добра!

Прийміть мої найщиріші і чисті привітання в цей Хрещення! Нехай ваші очі постійно сяють від радісного передчуття щасливого і благополучного життя. Нехай серце захоплено б’ється від взаємної любові і ніжності. І нехай ваш душевний стан буде незмінно чудовим і безтурботним!

Привітати з Водохрещем до сліз

Привітання з Водохрещем у прозі

Вітаю з Хрещенням Господнім. Бажаю чистої водицею змити всі образи і негоди, бажаю з Божою поміччю жити благодатно і добротно.

Сьогодні велике свято Хрещення Христового. Нехай свята вода змиє всі негоди, біди, прикрощі, проблеми, напасті. Вигляне сонце і своїми теплими променями подарує вам нескінченне щастя, успіхи, збереже все те хороше, що у вас є і допоможе в будь-яких починаннях!

Дивіться також:  Красиво привітати з Водохрещем

Нехай Хрещення тобі подарує багато щастя і здоров’я на цілий рік, щоб жодна біда не переступила поріг твого будинку. Адже взимку хрещенські води мають особливі цілющі властивості, і таке буває тільки раз на рік. Всі річки, всі водойми в Стародавньому Єрусалимі і в Єгипті стали цілющими в той час, коли сам Христос приймав Хрещення у воді і голуб кружляв над його головою. В цей день, під Водохресний зірками вона так само наділена цілющими властивостями в усьому світі. Тому, нехай всі біди і неприємності минулого року віднесе з собою водохресна вода і подарує тобі багато радості, щастя і любові, а так само удачі у всіх справах і починаннях. І нехай води понесуть всі негаразди і подарують тобі благодать і насолоду.

Вітаю з днем ​​Хрещення Господнього. Бажаю, щоб гріхи були прощені і нам, і всім людям. Щоб любов і щастя, гармонія і добро наповнювали кожен ваш день. Ну і що, що на вулиці зима і хрещенські морози, важливо, щоб в душі було тепло, літо і постійно цвіли квіти.