Оригінально привітати з Водохрещем

Справжні слова від серця, для найрідніших, зібрані в нашій колекції самих красивих привітань з Водохрещем у прозі. Даруйте частіше близьким свої почуття.

Бажаю, щоб у вашому серці спалахнуло вогник добра, а ваше життя стало світліше, щасливіше і благополучніше. З Хрещенням Господа!

Впустіть у душі радість і умиротворення. Єдність з високою силою дає непорушні можливості. Під час купання в ополонці наші гріхи змиваються, а віра зміцнюється. Зі святом! З Хрещенням!

У цей зимовий день відбулося велике Хрещення. Для цього було достатньо водойми і віри. Багато людей — віруючі в цей день занурюються в крижану воду з молитвою. І Бог береже їх здоров’я. Зі святом! Пориньте в атмосферу всевладдя Бога!

Бажаю міцного духовної віри і найсвітліших помислів і справ! Нехай Хрещення Господнє принесе у Вашу оселю мир і благодать.

У таїнство Хрещення бажаю загадати найзаповітніше бажання, щоб воно обов’язково здійснилося! Зберегти і примножити фізичні і духовні сили для звершення нових чудових справ. І нехай поруч знаходяться вірні люди, здатні надати підтримку в найскладніших ситуаціях!

Опівночі, пролітаючи над світом, Божий посланник змахне крилом, і відразу освячується вода у всіх водоймах. Це настає свято Хрещення Господнього. З надією на зцілення, люди моляться і омиваються святою водою. В цей прекрасний день щиро вітаємо вас зі святом. Бажаємо миру вам, радості та гарного настрою. Нехай кожен день буде найщасливішим, нехай у ваших родинах панує любов і повагу. Нехай надія, віра і любов будуть найвірнішими вашими супутниками.

Нехай здоров’я міцнішає, як водохресний мороз, думки будуть чистими, немов вода, а душа наповниться благодаттю, радістю і піднесеністю. З Хрещенням!

C святом Хрещення Господнього і благодаттю Богоявлення! В цей день, як і в наступні дні, завдяки милості Божої, все навколо освячується, в тому числі і ми з Вами. Я бажаю Вам в це свято Богоявлення увібрати якомога більше цієї всемогутньої сили Божої, щоб Ви стали кращими, добрішими і чистішими. Я бажаю Вам всесильної допомоги Божої для досягнення нових поставлених великих цілей!

Дивіться також:  Красиво привітати з Водохрещем

Свято Хрещення — день, коли в кожній крапельці води Господь дарує нам благословення. Тому бажаю тобі сьогодні непросто зануритися в священну ополонку, але і отримати максимум хорошого. Ніколи не хворіти, сприймати світ таким як він є, знаходячи позитивні моменти в кожному прожитому миті.

Привітання з Водохрещем у прозі

Привітання з Водохрещем до сліз

Сьогодні настав велике свято — Святе Богоявлення! Бажаю, щоб всі твої помисли були чисті, як білий незайманий сніг за вікном, а впевненість в собі такий же міцною, як хрещенські морози. Бережи тебе Господь!

З Хрещенням Господнім. Бажаю позбутися всіх тривог і негод, бажаю з першими краплями священної водиці відкрити для себе світ благодаті.