Щиро привітати з Різдвом українською мовою, у прозі

Справжні слова від серця, для найрідніших, зібрані в нашій колекції сучасних привітань з Різдвом своїми словами, у прозі. Даруйте частіше близьким свої почуття.

Улюблена моя і неповторна, найбажаніша і чудова жінка, вітаю тебе з Різдвом Христовим! Бажаю щасливих хвилин життя і незгасного світла нашої любові, добрих надій і світлою благодаті. Нехай це свято запалить на небі твою зірку удачі, нехай Різдво збере найближчих і дорогих тобі людей!

Нехай це чарівне свято наповнить все навколо різдвяним теплом і сімейним затишком! Хай щастя вічно живе в твоїй душі, а кожну мить приносить тільки радість, позитив і відмінний настрій! Бажаю, щоб Господь завжди оберігав тебе і твою сім’ю і допомагав в здійсненні всіх твоїх мрій!

Дорогі колеги, мої друзі, я всіх вітаю з Різдвом Христовим. Нехай цей добрий і чарівний свято подарує кожному яскраве світло душі і справжню радість серця. Бажаю вашим сім’ям щастя і благодаті, а вашимідеям — широких можливостей і перспектив.

Найменші все ще вірять в казку і подібні речі, тому і поздоровлення для них повинні бути відповідними.

Від душі вітаю з Різдвом Христовим і хочу побажати справжнього жіночого щастя, великої удачі і любові! Нехай Ангел твій веде тебе дорогою радості і благополуччя, нехай життя твоє буде прекрасною і чудовою, як і ти сама!

З чистими помислами і світлом в душі вітаю тебе з Різдвом! Бажаю сяяти благочестивим світлом, виділяти добро і забути минулі образи. Нехай у серці ніколи не згасає Віра і Надія, розцвітає любов і радість. Знаю, що слів мало, але прийми мої щирі вітання. Зі святом!

Бажаю в Різдво приємних зустрічей, веселих гулянь, солодкі частування, чудових подарунків, красивих пісень, ліричних віршів і благодатних молитов про мир і Господі Христі! Нехай все, що задумано, збудеться!

Дивіться також:  Привітати з Різдвом своїми словами

З Різдвом! Бажаю вам здоров’я, щастя і любові! Щоб життя було наповнене тільки щасливими миттєвостями!

Таке гарне привітання точно порадує всіх ваших близьких людей. А якщо ви будете відзначати це свято з друзями? Тоді логічно, що привітання потрібні трохи інші

Насамперед я хочу привітати з Різдвом свою улюблену матусю. Моя дорога, я тобі бажаю і далі продовжувати домагатися всіх цілей і намічених планів. Я хочу, щоб ти була щаслива, здорова і кохана. Сьогодні ти влаштувала таке свято, який зазвичай ми влаштовували, коли я була маленька. Мені дуже не вистачало цієї атмосфери, і ти зробила для нас для всіх такий сюрприз. Мамочка моя, дякую тобі за те, що ти так згуртувала нас усіх. Ти збираєш всіх ан кожне свято, тому що ми дуже рідко бачимося. Сподіваюся, що так буде і далі. Я тебе дуже люблю, мамуля! Обіцяю, що буду приїжджати часто, розповідати тобі знову неймовірні історії з мого життя, тому що ти так тому сумуєш. З Різдвом тебе, найкраща мама в світі!