Щиро привітати з Різдвом українською мовою, у прозі

Справжні слова від серця, для найрідніших, зібрані в нашій колекції сучасних привітань з Різдвом своїми словами, у прозі. Даруйте частіше близьким свої почуття.

З Різдвом Христовим Вас! Нехай оточують Вас посмішки, щастя і любов. Нехай Ваші кишені не знають порожнечі, а в Вашій родині нехай завжди буде тепло в стосунках, достаток і благополуччя. Нехай робота приносить не тільки прибув, але і задоволення, а друзі нехай ніколи не зраджують!

Улюблений, вітаю! Нехай Різдво дозволить тобі вірити в чудеса, насолоджуватися морозним ранком, сонячними днями і вечорами в колі близьких. Нехай збере це свято сім’ю, щоб збулися мрії, попрощалися образи. Вмитися бажаю святою водою, яка змиє гріхи і невірні вчинки. Зі святом!

Від душі вітаю зі світлим і добрим святом Різдва. Бажаю, щоб диво різдвяної ночі всі ваші мрії і задуми перетворило в реальність. Вірте в чудеса, і тоді ваше життя буде прикрашена яскравими почуттями та емоціями.

У свято Різдва бажаю, щоб у Вашому житті сталося справжнє диво, всі рідні і близькі були б здорові, а храм переповнився щастям і Божою благодаттю.

Від щирого серця вітаю з Різдвом Христовим! Нехай у домі панує мир, любов і розуміння, а будь-які негоди обходили стороною! Бажаю добра і процвітання!

Нехай цієї чарівної різдвяної вночі яскрава зірка надії спалахне на небокраї твоєму житті. Нехай її світло осяває шлях до успіху, веде до мрії, дарує любов і щастя. З Різдвом!

Немов відблиски різдвяної зірки, тихо горять свічки в цей святий вечір, нехай же вогонь їх очистить Ваш будинок від усього зайвого, залишивши в ньому тільки світлий потік радісних днів.

Прийміть мої вітання з цим світлим святом. Нехай цей рік буде щасливим. Дай Бог здоров’я, живіть без бід і негараздів!

Нехай всі надії збуваються і ніколи не виявляться марними. Бажаю, щоб це Різдво було світлим, щасливим і ясним. Нехай цей світ, завжди платить добром. Нехай повним достатку буде твій затишний і гостинний будинок. Бажаю тобі величезний запас, здоров’я, удачі і благополуччя. З Різдвом, улюблена матуся!

Дивіться також:  Привітати з Різдвом своїми словами

Різдво — дуже важливе свято, кожній людині варто приділяти більше уваги цього дня. Нехай цей рік подарує успіх і удачу, відчуття спокою, незабутні враження, реалізує мрії. Чи принесе з собою добро, красу, здоров’я людям. Подарує світ всього на світі. З Різдвом!

Нехай невидимі магічні нитки, які з’являються в Різдво, огорнуть тебе. Постарайся відчути їх божественне дотик. Не бійся і довірся їм. Адже це янголята плетуть їх, щоб істинним віруючим послати благодать. Подумай про самому бажаному на світлі. Бажаю, щоб твоя задумана мрія здійснилася! Зі святом!

Мої хороші і дорогі. Сьогодні найсвітліше свято в році, Народження Христа. Тому прийміть вітання від нас і побажання міцного здоров’я, любові в ваші серця. Шлях віра і тепло постійно наповнюють вас, а проблеми і негода обходить ваш будинок стороною