Привітати з Яблучним Спасом

Справжні слова від серця, для найрідніших, зібрані в нашій колекції красивих привітань з Яблучним Спасом українською. Даруйте частіше близьким свої почуття.

Другий Спас, Спас Яблучний, тому хочеться побажати Вам такого ж соковитого ароматного щастя. Нехай негоди і негаразди обійдуть вас стороною. І тільки блакитне небо світить над головою. Радійте кожному новому дню, який вам дано згори.

З Яблучним Спасом тебе! Нехай життя твоє буде як яблучко — такою ж яскравою, соковитою, смачною і ароматною.

Хочу привітати вас з одним із найбільш шанованих свят, яке відзначають щорічно в нашій країні саме шостого серпня. Йдеться про Яблучний спас, який має цікаву історію і призначення. Мені хочеться побажати вам міцного здоров’я, а також благополуччя і всього самого світлого і доброго. Як ви знаєте, згідно з календарем православних слов’ян, саме після Яблучного Спаса в свої права починає вступати осінь, а значить, що настає і холоду в тому числі. Однак у вас є можливість підготуватися до цього прекрасного дня, тому що ви підкріпите свій імунітет смачними і свіжими яблучками. Я вітаю вас з Преображенням Господнє, а також хочу побажати вам рясного врожаю яблук, який ознаменує благословення Господа. Нехай ваші думки сьогодні будуть чисті та благи, а настрій буде на висоті. Зі святом!

Вітаю з Яблучним Спасом! Бажаю, щоб надія тебе ніколи не покидала, щоб Господь не залишав тебе в скрутну хвилину, щоб твоє серце не забувало Його в хвилини щастя. Миру і достатку твоєму житті, спокою і натхнення твоєї душі.

Нехай погода в Яблучний Спас буде теплою і ласкавою, щоб і зима потім була доброю! Нехай до тебе будуть добрими люди! Нехай в будь-який час року на столі будуть яблука і все, що душа забажає, адже це свято приносить урожай!

Дивіться також:  Привітати з Яблучним Спасом у прозі

З Преображенням Господнім або Яблучним Спасом всіх вітаю і бажаю душевного заспокоєння, заспокоєння, позитивної життєвої позиції і смачних, соковитих і райських яблук!

Ось і настав самий світлий, радісний і прекрасне свято — Яблучний Спас. Вітаємо всіх християн і бажаємо любові, добра, радості, щастя і успіхів. Здоров’я вам, вашим рідним і близьким. Всіх благ земних. Нехай збудуться мрії і збудуться всі ваші бажання. Всього самого найкращого. Зі святом!

Сьогодні в нашій країні святкується одне з найсвітліших свят, яке має велике значення для нашого народу. Йдеться про свято під цікавою назвою Яблучний спас. Незважаючи на те, що у нас на календарі сьогодні ще шосте серпня, за народним календарем православних слов’ян, саме в цей день починає вступати в силу осінь. Я хочу привітати вас з цим світлим і добрим святом, а також побажати вам виключно за все самого прекрасного. Найголовніше, щоб ви були здорові, а все інше вже справа наживна. Нехай Господь благословить вас, нехай у вашій родині будуть панувати добробут і порозуміння. У цей день ви повинні думати тільки про все світлому і доброму, бо свято має саме до цього. Вдалого Вам дня! Проведіть цей день з максимальною користю для себе і своїх близьких.