Привітати з Яблучним Спасом у прозі, своїми словами

Справжні слова від серця, для найрідніших, зібрані в нашій колекції оригінальних привітань з Яблучним Спасом у прозі. Даруйте частіше близьким свої почуття.

Нехай життя буде радісною, світлою і смачною, як це свято Преображення Господнього! Нехай освячене яблучко виконає найзаповітніші бажання! Нехай стіл Ваш завжди буде сповнений, як літо щедро на урожай, а над головою завжди світить яскраве сонце! З Яблучним Спасом!

Вітаю з Яблучним Спасом і всім серцем бажаю медового смаку щастя в житті, соковитих і смачних яблук в кошику, звільнення душі від усього сумного і недоброго. Нехай цей день наповнить тебе силами і здоров’ям, нехай Господь пошле тобі всіх благ і чистих надій.

У календарі відзначено дуже багато різних свят, проте деякі з них не знайомі людям, томувам варто бути в курсі всіх цих свят, щоб вчасно вітати своїх близьких і рідних. Я хочу привітати вас зі святом, яке відзначають сьогодні в нашій країні. Йдеться про свято, яке має дві назви — Преображення Господнє, а також Яблучний спас. Я хочу побажати вам всього самого світлого і доброго, що відповідає тематиці даного свята. Мені хочеться побажати вам здоров’я і тільки здоров’я. Думайте тільки про все світлому, чистому і благородній, щоб отримати благословення. У цей святковий день по-іншому навіть бути не може. Сьогодні вам потрібно їсти освячені яблучка, тому що вони є символами цього дня. Нехай протягом усього святкового дня вас буде переслідувати гарний настрій.

Вітаю з Яблучним Спасом від щирого серця! Успіхів у справах і багатого врожаю клієнтів!

Я бажаю, щоб всі Ваші молитви були завжди почуті, щоб не ступали навіть на поріг до Вас біди і погані новини. Нехай в небі завжди світить дороговказ, яка веде до успіхів, процвітання і щастя.

Дивіться також:  Привітати з Яблучним Спасом у прозі

Дорогий мій чоловік! Привітати хочу тебе з Яблучним Спасом і побажати тобі здоров’я міцного, сили богатирської, терпіння ангельського! Що любив мене завжди і терпів усі мої капризи,а я щоб любила тебе і прощала тобі твої недоліки. Бажаю, щоб у нас з тобою була міцна і дружна сім’я, і ​​щоб вірний ти мені був, як лебідь білий своєї лебідоньки! Бажаю тобі, коханий, щоб в нашому будинку ніколи не кінчалися любов і щастя, достаток і благодать!

Сьогодні на календарі вже шостий серпня, а значить, що прийшов час привітати вас з одним з найсвітліших і добрих свят — Яблучним Спасом. По-іншому це свято можна назвати як Преображення Господнє. Вважається, що саме в цей день відбувається перетворення природи, тобто літо змінюється восени. А ще сьогоднішнє свято передбачає освячення яблучок, якими ви потім почастуєте своїх близьких і рідних, щоб передати і їм благословення. Я хочу побажати вам, щоб цей день ви провели в колі своїх найближчих і дорогих людей. Мені хочеться побажати вам найголовнішого — міцного здоров’я. Для людини немає нічого важливішого за це, тому хочу, щоб здоров’я вас, ніколи не підводило. Нехай у вашій родині завжди панують любов і взаєморозуміння. Зі світлим святом вас, з Яблучним Спасом. Удачі вам!