Привітати з Яблучним Спасом у прозі, своїми словами

Справжні слова від серця, для найрідніших, зібрані в нашій колекції оригінальних привітань з Яблучним Спасом у прозі. Даруйте частіше близьким свої почуття.

Мої рідні! З Яблучним Спасом! Нехай цей добрий і теплий свято подарує вам міцне здоров’я, мир і взаєморозуміння в родині, достаток і достаток в будинку, радість і щастя в серці! Нехай в будь-якій справі вас чекає успіх і багатий урожай!

Вітаю зі святом Преображення Господнього і від чистого серця бажаю з кожним днем ​​перетворювати себе, свої думки, свій внутрішній і навколишній світ. Здорові, сподіватися і любити, мріяти і радувати своє серце з кожною миттю.

Я хочу привітати вас з Яблучним Спасом, а також побажати всього самого найкращого. У цей жаркий і такий чудовий день мені хочеться побажати вам море посмішок і радості. Сьогодні не повинно бути місце для прикрощі та суму, тому що цей світлий день передбачає наявність гарного настрою. Провести цей день буде краще з близькими і рідними, тому спечіть смачний яблучний пиріг і почастуєте своїх домочадців. Однак використовуйте при цьому тільки освячені яблука, а для цього вам потрібно буде відвідати храм. Хочу побажати вам виключно всього найкращого, бо по-іншому в цей святковий день і бути не може. А ще починайте запасатися яблучками, тому що осінь вже починає вступати у свої права. А там вже і до зими не далеко, так що яблучка вам точно знадобляться. Вдалого вам святкування! Всіх благ вашій родині!

Вітаю тебе, мій друг, з Яблучним Спасом! Бажаю тобі, щоб твоє життя було сповнене радісними подіями, як яблуня сповнена плодами в цей день, щоб подруга твоя була тобі до смаку як стигле наливне яблучко, а справи твої, щоб давали сходи, як щедре поле в розпал врожаю!

Дивіться також:  Привітати з Яблучним Спасом своїми словами, у прозі

Щиро, від чистого серця і з чистими помислами вітаю тебе з Преображенням Господнім. Цей день служить усім християнам нагадуванням про мудрість предків, необхідність милосердя, силу віри. Нехай щоранку настає для тебе з радістю буття, нехай всі задумані справи виходять! Бажаю здоров’я тобі і твоїм близьким!

Вітаємо всіх православних християн з одним з найважливіших днів у році. Сьогодні один з Спасів — Яблучний, відомий так само як Преображення Господнє. Нехай же цей день, що знаменує собою радісна подія, буде радісним для кожного з нас і тільки зміцнить нас в нашій вірі

Нехай ваше життя буде світлим і радісним, як свято Яблучного Спаса! Нехай освячене яблучко виконає найзаповітніше бажання! Нехай ваш стіл завжди буде сповнений, як щедре на урожай літо, а над головою завжди світить яскраве сонце. З Яблучним Спасом!

Преображення Господнє — це світлий, чистий свято! Вітаємо вашу сім’ю, бажаємо здоров’я і всіх благ в цей божественний день!

В середині серпня всі християни відзначають прекрасне свято Преображення Господнє. Нехай Господь почує ваші молитви і пошле благословення з небес. Бажаємо все життя прожити вам в щасті і радості. Нехай виконуються всі ваші найзаповітніші бажання. Дай Бог, щоб у вашому житті було поменше сумних днів. Достаток, мир і розуміння нехай завжди будуть у ваших родинах. Нехай надійні друзі завжди оточують вас. Всіх земних благ вам, радості і міцного здоров’я. Нехай Господь оберігає від всіх неприємностей, а щаслива зірка освітлює правильний шлях.

Привітання з Яблучним Спасом своїми словами

Привітання з Яблучним Спасом своїми словами