Привітати з Різдвом у прозі

Справжні слова від серця, для найрідніших, зібрані в нашій колекції красивих привітань з Різдвом своїми словами. Даруйте частіше близьким свої почуття.

Коли Різдвяна ніч блисне зірками, нехай заповітне і найдобріше бажання ваше виповниться. Нехай майбутнє принесе розуміння сенсу буття і усвідомленнявласного щастя! Нехай минуле приходить лише світлими спогадами, а нині залишається радісним і успішним!

В цей божественний день, який осяяв небосхил новою зіркою, який подарував світу немовляти Спасителя, вітаю тебе, мила, з Різдвом Христовим! Нехай твоя добра, широка душа наповниться благодаттю Божою! Бажаю тобі в цей день виконання найсвітліших твоїх бажань! Нехай твоє щастя і любов примножуються, здоров’я і краса розквітають з кожним днем!

Вітаю з Різдвом Христовим і бажаю здоров’я, миру, віри, щастя, надії і любові! Нехай в це свято для серця заграє мелодія відради.

Нехай в цей день прийде спокій і щастя. Нехай за тебе моляться рідні. Бажаю, щоб твій будинок відвідували віддані друзі. З Різдвом!

У цей чудовий Різдвяний вечір, коли вся наша сім’я зібралася за святковим столом, я хочу побажати всім відчути в душі божественне світло і теплоту.

Дідусь, з Різдвом тебе. У це свято нехай стане добрішим і яскравіше світ навколо, нехай душа твоя знову повірить в диво і чарівництво, нехай серце з року в рік невпинно б’ється в ритмі щастя і любові до рідних, нехай різдвяна казка збере в твоєму домі велику і дружну сім’ю за багатим і смачним столом.

Привітання з Різдвом до сліз

Привітання з Різдвом до сліз

Різдво Христове — дивне свято, яке нагадує нам про чудеса, які трапляються всюди і про те, як же багато добра і світла в цьому світі! Від щирого серця вітаю всіх віруючих і бажаю вам берегти ваших рідних і близьких, не наражати себе зайвим хвилюванням, бути стійкими у вашій вірі і завжди сподіватися на краще!

Дивіться також:  Привітати з Різдвом до сліз

Дорога! Щиро вітаю тебе з світлим, прекрасним святом — Різдвом Христовим! Від щирого серця та щирого серця бажаю прекрасного самопочуття, душевного і матеріального благополуччя, світлої надії, щирою, справжнього кохання, справжнього нескінченного щастя, постійної удачі, серйозних успіхів, красивою, світлої мрії, твердої віри в щасливе майбутнє. Нехай Господь і твій ангел-охоронець завжди вбережуть тебе від бід і негараздів.

Нехай світле свято Різдва принесе в будинок найдобріші почуття, любов і розуміння. Нехай здійсняться всі мрії, а дороговказ висвітлює шлях і направляє до успіху і благополуччя. Бажаю, щоб свято наповнив будинок спокоєм і посмішками. Дорога, забудь про негаразди, проблеми та і негаразди. Божественний свято освітить все навколо, перетворюючи і очищаючи.

Благодаті в цей чарівний день, спокою в серці і миру в домі. Нехай прийдуть в душу Віра, Надія і Любов. Нехай в світле свято кожен знайде на небі свою Різдвяну Зірку і в житті його відбудеться невелике диво. Вітаємо з Новим роком!