Привітати з Різдвом у прозі

Справжні слова від серця, для найрідніших, зібрані в нашій колекції красивих привітань з Різдвом своїми словами. Даруйте частіше близьким свої почуття.

Нехай велике свято осяєнебо і проллє світло в наші душі і серця. З Різдвом всіх вітаю, з народженням Ісуса нехай народжується любов неземна до оточуючих, наша душа перевтілиться і наш світ стане добрішим і дбайливіше. Нехай це свято посіє в наших будинках розуміння, взаємодопомога і душевність. А Віра, Надія і Любов будуть вірними супутниками по життю.

З Різдвом Христовим, дорогі сестричка. Бажаю бути терплячою, сміливою, бадьорою і веселою, життєрадісною, доброю, впевненою і рішучої, щоб з легкістю домагатися свого. А, якщо, раптом, сили тебе покинуть, і в душі не залишиться ні краплі впевненості, нехай ангел твій обов’язково протягне тобі руку, нехай поведе тебе в бік світла, добра і любові! Бажаю здоров’я, миру і гармонії твоїй родині. Будь щаслива, сестричка. Люблю тебе. І нехай це Різдво навіки поселить в твоєму серці надію на краще.

Нехай Різдво Христове принесе в твоє життя тільки благими звістками, багато позитивних емоцій та величезну порцію щастя! Нехай Господь береже тебе і всіх твоїх близьких, пошле вам багато здоров’я, енергії і сил! Бажаю матеріального благополуччя, щирої любові і миру!

Вітаю з зимовим торжеством добра і веселощів! Нехай чарівне свято Різдва призводить до твого дому рідних людей і виконує заповітні бажання, зміцнює віру в хороше і дає сили для важливих справ, проганяє прикрі тривоги і щедро дарує безтурботне радість!

Сьогодні світлий, добрий свято! Всім побажати я хочу в цей день, щоб в серцях вашихзавжди жило добро, щоб душі ваші були зігріті любов’ю. Нехай Ангели вкривають вас своїми крилами, захищаючи від всіх бід, негараздів і печалей, зберігають вас і ваших близьких від хвороб і зла. Світла і світу вам! З Різдвом Христовим!

Дивіться також:  Коротко привітати з Різдвом до сліз, у прозі

Вітаю з великим святом приходу в світ нашого Спасителя! Нехай серце озарится святочной радістю!

Сердечно вітаю всіх вас, рідних і близьких, знаних і незнаних зі святом Різдва Христового! У Божому світі немає часу, немає простору, немає своїх, ні чужих. Божих людей всіх часів від дня Різдва Христового обгорнула і об’єднала перетворює Сила нетварное Божественного Світла, що стала в світ Богомладенцем Христом. Харчуйтеся ж, Чадца Божі, з Чаші Життя, зміцнює Силою Життя, Зростайте Духам Життя, яже є Христос! Христос народився! І з нами Бог! І ми — Божі!

Нехай Різдвяний мороз заколи вас від бід, подарує сили винести всі життєві випробування і навчить смирення, любові і співчуття. З Різдвом!

Вітаю з Різдвом і щиро бажаю тобі вищих благ, міцних сімейних відносин! Нехай нічого не залишиться на потім і збувається все, чого захоче душа! Життя без проблем і теплих вечірніх зустрічей з близькими!