Привітати з Різдвом своїми словами, у прозі

Справжні слова від серця, для найрідніших, зібрані в нашій колекції оригінальних привітань з Різдвом у прозі, до сліз. Даруйте частіше близьким свої почуття.

Будь Богом зберігаємо чоловік, захисником своєї території і свого способу життя. З Різдвом Христовим! Нехай зірка Віфлеємська оберігає тебе і всіх, хто тобі доріг.

Сестричка, вітаю з Різдвом Христовим! Нехай мороз буде лише погодою і на душі його ніколи не буде! Бажаю, щоб зірки вказували тобі вірний шлях і з тобою по життю завжди був ангел-хранитель!

Привітати з Різдвом до сліз

Привітання з Різдвом українською мовою

Вітаємо зі святами нового Року та Різдва, нехай же вони пройдуть так, щоб було не просто, що згадати, а й що розповісти дітям і онукам. І, звичайно ж, гідно ознаменують прихід нової епохи в житті так, щоб вона була в тисячу разів краще за всіх попередніх.

З Різдвом Христовим! У цей день прийшов на землю Христос, і в твою душу нехай прийде сонячна радість,мир і спокій. Бажаю тобі бути для своїх рідних і близьких таким же зразком життя, як Христос для Православної Церкви!

Нехай буде мир і щастя з вами, дорогі колеги. Вітаю всіх з Різдвом Христовим і бажаю прекрасних можливостей життя і добрих надій душі, великої радості і світлих очікувань, достатку в родинах і благополуччя на шляху. Бажаю, щоб різдвяна казка неодмінно постукала до кожного в будинок і подарувала для вас теплу і затишну атмосферу.

Я хочу привітати з Різдвом свою улюблену бабусю! Саме завдяки тобі я виросла такою людиною, тому що ти вклала в мене всю свою душу. Ти навчила мене всьому, що знала сама, а зараз вже я вчу тебе, тому ти відмінно розбираєшся в техніці. Спасибі тобі за все, бабуля! Я вітаю тебе з Різдвом і бажаю тобі довгих років життя. Ти ще така молода, що встигнеш пограти зі своїми правнуками, яких ти так чекаєш. Будеш і їм перед Різдвом розповідати чарівні казки і історії, як колись розповідала мені. Я тебе дуже люблю, дорога бабуся! Спасибі за всю твою турботу, за любов і ласку. Завдяки тобі я навчилася багатьох речей, ти вчила мене бути терплячою, ніжною і відповідальною. Сподіваюся, що я тебе не розчарувала.

Дивіться також:  Привітати з Різдвом у прозі

Різдвяна ніч — неймовірно довга, а до того ж часто видається особливо темної і сніжною. Але що нам до того, коли в наших будинках нас оточують затишок, свято і рідні! Я від щирого серця і душі вітаю вас з Різдвом і передаю вам побажання всього найкращого! Нехай ваше життярадує вас виконанням бажань і справжнім коханням найближчих людей!

Вітаємо з великим святом приходу в світ нашого Спасителя! Нехай серце озарится святочной радістю! Прийміть ці красиві привітання з Різдвом від щирого серця!

Під завивання лютою завірюхи і потріскування морозу ми прийшли до вас з душевним теплом і гарячими серцями, і хочемо поділитися цим теплом з вами. Нехай в різдвяну ніч ваш будинок стане ще більш затишним і теплим, нехай в ньому звучить веселий дитячий сміх і завжди буде достаток! А казковий гном нехай принесе вам в подарунок те, що ви загадаєте. І неважливо, що це буде. Головне, щоб воно принесло вам радість і удачу! Щастя вам і везіння!