Привітати з Різдвом своїми словами, у прозі

Справжні слова від серця, для найрідніших, зібрані в нашій колекції оригінальних привітань з Різдвом у прозі, до сліз. Даруйте частіше близьким свої почуття.

Вітаємо з Різдвом Христовим! У це світле свято хочеться побажати миру і спокою в кожному домі, добра, взаєморозуміння, достатку, любові, щастя, душевної рівноваги,успіхів у всіх починаннях, побільше радості, міцного здоров’я і всіх благ! Нехай виправдаються всі очікування і збудуться найзаповітніші мрії!

Від душі вітаю з Різдвом Христовим і хочу побажати справжнього жіночого щастя, великої удачі і любові! Нехай Ангел твій веде тебе дорогою радості і благополуччя, нехай життя твоє буде прекрасною і чудовою, як і ти сама!

Христос народився! Славімо Його! Вітаємо вас з цим чистим, світлим і ніжним святом — Різдва Христового! Щастя, добра і любові до всіх ближніх!

Вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю миру в душі і серці, радості і натхнення, прагнень і перемог, щирого щастя і любові, міцного здоров’я і успіху в справах!

Нехай це Різдво буде для вас надзвичайно затишним і радісним, повним приємним сюрпризів!

Нехай зірка, що неодмінно займеться сьогодні в небі для кожного віруючого, призведе Вас до здоров’я, миру, любові і щастя. З Різдвом Христовим!

Мамочка моя улюблена, вітаю тебе з Різдвом! Я тобі бажаю всього найкращого, нехай цей рік принесе тобі багато радості і щастя. Звичайно, і у вигляді онуків, яких ти так чекаєш. Я хочу, щоб ти була здорова, а все інше ми зробимо для тебе. Ти головне — не хворій, бо я дуже за тебе переживаю. Я знаю, як ти любиш Різдво, тому я залишила сьогодні всі справи, щоб відзначити це свято разом з тобою. Мамочка, не забувай ніколи вірити в чудеса, тому що вони мають властивість збуватися. Нехай всі твої мрії і бажання збуваються. Ось, наприклад, сьогодні одне з них збулося — я приїхала до тебе, хоча ти думала, що я буду з друзями. Але я не могла залишити тебе з твій улюблений святковий день.

Дивіться також:  Привітати з Різдвом у прозі, своїми словами

З Різдвом Христовим! Бажаю миру і благодаті в цьому світі, а також доброго життя і щоденною радості в ній. Нехай все в родині будуть здорові, нехай буде відрада і щастя на серце.

Сьогодні Різдво — один з найбільш казкових і світлих свят. Донечка моя, я хочу привітати тебе з цим святом і побажати тобі ніколи не переставати вірити в чудеса. Звичайно, я знаю, що ти дуже хочеш конячку, але боюся, що це прохання не так-то легко буде виконати. Але ти не втрачай надії, тому що сьогодні все можливе. А ще хочу тобі сказати секрет — то бажання, яке ти загадаєш в цю різдвяну ніч, обов’язково збудеться. Але тільки не загадуй кінь, тому що ти вже написала лист Діду Морозу з проханням тобі її подарувати. Потрібно згадати що-небудь інше. Моя улюблена, нехай всі твої мрії виконуються, навіть найпотаємніші. Я тебе дуже люблю і хочу, щоб ти завжди була щаслива.