Привітати з Пасхою до сліз, у прозі

Справжні слова від серця, для найрідніших, зібрані в нашій колекції гарних привітань з Пасхою українською мовою. Даруйте частіше близьким свої почуття.

Поздоровляю з Пасхою і від душі бажаю залишити позаду всі печалі життя і тривоги душі, зібрати в це свято всіх близьких і розділити з ними радість цього дня, наповнити серце яскравими і добрими емоціями, немов різнокольорові крашанки, скуштувати здобний паску і відчути всю солодкість свого життя .

Велика Пасха, весна — час відродження і перетворення. Нехай твоя душа і тіло твоє наповняться світлом, позитивом і щастям. Нехай в твоєму житті все зміниться на краще — погане залишиться в минулому, а попереду чекає любов, успіх і приємні подарунки з небес. Зі святом.

«Мир вам!» — так вигукнув Ісус коли воскрес … Ось я і хочу побажати, щоб з цього дня в твоєму житті був лише мир, стабільність, процвітання і впевненість у завтрашньому дні. Нехай тобі зустрічаються на життєвомушляху ті люди, які несуть мир, творчу енергію і радість. І сам ти, теж, не «підкачай» — будь по життю творцем, а не руйнівником. Зі святом!

Поздоровляю з Пасхою і від усього серця бажаю любові, надії і щастя, достатку, добра і терпіння, здоров’я, міцних сил і миру, добра, удачі і натхнення, великих чудес в житті, як це свято, радісних днів, як новина про воскресіння Ісуса і душевного тепла, як яскраве сонце.

У свято Світлого Великодня хочемо побажати відмінного самопочуття, гарного настрою, приємній компанії, здорових рідних і вірних друзів.

Передзвін церковних дзвонів несе всім віруючим радісну звістку — настав велике свято, Воскресіння Ісуса Христа! Вітаємо зі Світлим Великоднем і бажаємо душевного тепла, нехай зійде на вас Божа благодать! Нехай традиційний паску, освячений в церкві, буде смачним і ароматним! Бажаємо вам зустріти Світлу Пасху з добрими думками і почуттями, в колі близьких і рідних людей!

Дивіться також:  Коротко привітати з Пасхою своїми словами

Не хочу видатися надто релігійним, але ми часом за фарбованими яйцями, пасками та великодніми традиціями не помічаємо найголовнішого. Великдень — це релігійне свято і він нам дано для того, щоб ми, хоча б раз на рік згадували про епохальну подію для всього людства, яке відбулося майже дві тисячі років тому. Ісус Христос, перший і останній абсолютно безгрішний з жили на цій землі, добровільно приніс себе в жертву за нас, а потім воскрес, щоб і ми мали життя вічне. Від нас вимагається лише прийняти цю жертву і намагатися жити за Його заповідями. Тому у Велику Великдень ми обов’язково повинні відвідати Храм, віддати хвалу Отцеві небесному, попросити вибачення та помолитися за себе і своїх близьких. А вже потім, віддавши Богу Богове, ми можемо віддати Кесарю Кесарів, тобто святкувати, є і веселитися. Це, як правило, виходить у нас набагато краще. Але сьогодні в цьому немає гріха. Христос Воскресе!