Привітати з Пасхою до сліз, у прозі

Справжні слова від серця, для найрідніших, зібрані в нашій колекції гарних привітань з Пасхою українською мовою. Даруйте частіше близьким свої почуття.

Нехай ваш будинок наповниться сьогодні ароматом пасок і всіляких ласощів, адже це запах достатку і благополуччя. Нехай ваші душі заповняться світлом і любов’ю, адже це символи Божої Благодаті. І ще — в цей день всі гості бажані. Я вже близько!

Христос Воскрес! Сердечно вітаю зі святом Святої Пасхи. Від щирого серця бажаю, щоб радість Воскресіння Христового наповнювала серце, а світло Божественної любові зігрівав рідних і близьких. Мирно, спокійно, впевнено йти по визначеної понад дорозі, благодаті, міцного здоров’я, чудес, милосердя, насолоди бенкетом віри. Бог в допомогу!

Христос Воскрес! Вітаю зі святом Пасхи і від душі бажаю зберігати в своєму серці вогник любові, надії і віри, вогник, який завжди буде вести тебе до світлого щастя. Бажаю всіх благ твоїй родині, здоров’я, миру і достатку, бажаю тобі щирої радості і таких же великих чудес в житті, як це свято.

Вітаю тебе з Христовим Воскресінням! Нехай страждання Спасителя на хресті не будуть марними і тобі, мені, всім нам вистачить віри і сил не відволікатися на побутові негаразди і проблеми, зберегти душі в чистоті, сповідатися Богові в гріхах і вчасно просити вибачення один в одного. Я сподіваюся, що будемо щасливі не тільки ми, а й ті, кого ми любимо!

Зі світлим святом Великодня! Нехай благі починання неодмінно досягнутий результатів, в серце радіє любов, а тепло не залишає домівки.

Вітаю з усією можливою теплотою і добротою зі світлим святом Великодня Христової! Бажаю цілком вірити в Божу волю і сподіватися, що молитви будуть почуті, а надії і сподівання виправдані!

Христос Воскрес! Нехай доля буде з тобою — щедрою, віра — міцної, надія — безсмертної, а любов — безумовна. Бажаю, щоб люди навколо тебе не втомлювалися доводити свою християнську любов до ближнього добрими справами і добрими словами.

Дивіться також:  Красиво привітати з Пасхою українською мовою, у прозі

У це свято Христос нам подарував надію на вічне життя, віру в майбутнє і світло безкорисливої ​​любові. Нехай же сьогоднішня радість живе в твоїй душі кожен день, роблячи життя прекрасніше.