Привітати з хрестинами своїми словами, у прозі

Справжні слова від серця, для найрідніших, зібрані в нашій колекції гарних привітань з хрестинами українською. Даруйте частіше близьким свої почуття.

Мої дорогі, сьогодні важливий день для вашої родини, особливо для вашого хлопчиська — цього прекрасного пустотливого створення. Мені хочеться привітати вас з хрещенням синочка і побажати вам міцного здоров’я, а також щастя, благополуччя вашої сім’ї і взаєморозуміння. Мені хочеться, щоб ви запам’ятали цього день, тому як це свято дійсно має велике значення для будь-якої людини. Саме з цього моменту ваш милий і добрий хлопчик буде перебувати під захистом Бога, а значить, що він завжди буде спокійний, тому що його оберігають. Я вітаю вас з цією прекрасною подією, а ще хочу, щоб ви постаралися запам’ятати якомога більше моментів, тому як цей день дійсно дуже важливий для вас. Зі святом, мої дорогі! Сьогодні ви самі щасливі батьки, а ваш малюк сьогодні просто дивує своєю гіперактивністю.

Вітаю з крестинами! З цього дня ваш малюк отримав свого персонального ангела-хранителя і постійно знаходиться під захистом Господа. Цей день воістину є його другим Днем народження. Нехай його життєвий шлях буде позбавлений розчарувань, гіркоти і досади. Бажаю жити в любові і з миром в душі. З Божим Благословенням!

Від щирого серця хочу привітати з цим чудовим і важливою подією, з входженням в православну віру і храм, з крестинами! Бажаю, щоб Господь допомагав у важку хвилину, щоб ангел-хранитель оберігав завжди і всюди, щоб життя тяглася щасливою і довжиною дорогою, щоб було на шляху багато радісних перемог і добрих справ.

Нехай хрестини подарують вашому малюку ангела-хранителя, який невідступно буде наглядати за ним з небес! А тут, на землі, за ним тепер будуть наглядати не тільки мама і тато, сім’я, але і два чудових хресних батьків! Нехай у всіх захисників вашої дитини завжди вистачить сил, умінь і вправності, щоб в потрібну хвилину допомогти по-справжньому!

Дивіться також:  Оригінально привітати з хрестинами до сліз

Вітаю з крестинами. Нехай в цей день твоя душа стане чистою і світлою, нехай в серці живе щира любов і незгасна віра, нехай твій життєвий шлях буде добрим і щасливим, нехай доля дарує велику мрію і непереможну силу.

Сьогодні у нашої малої один з найбільш знаменних днів життя, адже вона пройшла Таїнство Хрещення. Донечка, тепер ти знаходишся під захистом свого ангела-хранителя, який обов’язково завжди буде поруч, вбереже тебе від усіх бід і негараздів, направить своїм крилом на вірну дорогу. Тепер і у батьків з’явився невидимий, але такий важливий помічник у вихованні маленької принцеси. Вірте в чудеса, звертайтеся до свого ангела, просите або дякуйте його. Нехай малятко росте здоровою, веселою і найщасливішою дівчинкою. Попереду у неї ще багато всього незвіданого і нового. Під захистом небес їй відкриті всі дороги і надані безпечні маршрути. Нехай ваша сім’я буде щаслива, зі святом.