Привітати з хрестинами своїми словами, у прозі

Справжні слова від серця, для найрідніших, зібрані в нашій колекції гарних привітань з хрестинами українською. Даруйте частіше близьким свої почуття.

У це світле свято всієї родини, коли ваш милий дитина прийняв свою віру, я щиро бажаю йому посмішок яскравих, як веселка і днів у житті теплих, немов сонце. Нехай малюк долає будь-які труднощі на шляху, нехай не турбують маленьке серце образи і печалі.

Вітаю з цим особливим днем, одним з найважливіших подій у житті! Нехай хрестини принесуть боже благословення, мир і спокій! Бажаю міцного здоров’я, чесної і щасливого життя!

Нехай буде дитинка ваш хороший, розумний, сильний і, звичайно ж, здоровий! Я вітаю вас з прекрасним і важливим святом, з першим святом вашого чудесного дитини, з крестинами! Сьогодні він вперше увійшов в Храм Божий для того щоб його присвятили в таїнство хрещення! Так нехай же з цього дня дитина завжди знаходиться під охороною небес Божих! Нехай його ніколи не залишає ангел-хранитель і завжди стоїть на сторожі його спокою і гарного настрою! Нехай він не знає в житті прикростей, бід і різних інших неприємностей, а буде завжди усміхненим, сповненим здоров’я і душевного добра! З крестинами вас, будьте щасливі і ви, і ваша дитина!

Вітаю з крестинами, з днем, коли твоя душа стала на православний шлях. Бажаю, щоб ангел всюди слідував за тобою, щоб Господь відводив від тебе всяку біду, щоб твоє серце обирало вірний напрямок по життю, щоб твій розум наставляв тебе на добрі справи.

У цей світлий і добрий день мені хочеться привітати моїх чудових друзів з хрещенням їх прекрасного синочка. Цей день є воістину світлим і добрим подією, тому ви повинні запам’ятати цей день, як один з найважливіших у вашому житті. Мені хочеться побажати вашому малюкові виняткового всього самого найкращого і важливого в цьому житті. Можливо, що він не згадає про цей день, тому що він зараз ще маленький, проте повірте, що він буде завжди відчувати себе під захистом. А ви будете лише направляти його, тому як йому буде все одно необхідна ваша підтримка. Я пишаюся вами, мої дорогі друзі, тому що ви організували все на вищому рівні. Ваш синок буде в повному захваті. Нехай це маленьке диво росте здоровим і міцним хлопчиком, з сильним характером. Сподіваюся, що ви відмінно відзначите цей день.

Дивіться також:  Привітати з хрестинами у прозі

Вітаю з крестинами і від чистого серця бажаю світлої радості і довгого шляху добра і щастя в житті дитини. Нехай молитви батьків і хрещених зберігають його від бід і всіх негараздів, нехай ангел осяває серце крихти надією, вірою в чудеса і заповітною мрією.

Батьки, сьогодні ви хрестили свого сина. Хочу побажати здоров’я і сил дитині, адже йому потрібно рости і радувати вас. Нехай Господь простягне руку і гарантує максимальний захист від будь-яких негараздів. Хочу побажати вам щастя і удачі, міцної сім’ї, яка обов’язково порадує стійкістю до будь-яких зовнішніх чинників. Дорогі батьки, я сьогодні стала хрещеною мамою вашому синочку і, звичайно, докладу всіх зусиль для того, щоб справити позитивний вплив на нього, опинитися гідним прикладом. Нехай він буде відчувати нашу турботу і трепетне ставлення, адже такі сильні почуття, як щира сімейна любов, нічим замінити не вдасться. З крестинами сина я хочу вас привітати, вірячи в те, що життя ваше обов’язково складеться гідно. Будь ласка, будьте всі разом, незалежно від того, які круті віражі приготувала доля. Будьте щасливі по-справжньому.