Оригінально привітати з Благовіщенням до сліз

Справжні слова від серця, для найрідніших, зібрані в нашій колекції привітань з Благовіщенням . Даруйте частіше близьким свої почуття.

Щороку 7 квітня християни відзначають Свято Благовіщення Пресвятої Богородиці. У цей день Марія дізналася, що народить сина Божого. Побажайте всім, хто вам доріг, тепла і радості, затишку і миру, здоров’я і благоденства. Для кожного близького вам людини у нас на сайті novogodnij-ru.ru знайдуться відповідні рядки.

Нехай затишок і тепло складають твій рідний дім, близькі дарують любов і турботу, а будь-які справи неодмінно вдаються. У свято Благовіщення бажаю всіляких земних благ і радостей, але при цьому не забувай і про душу — вона завжди з тобою, вона підкаже вихід з важких життєвих лабіринтів і збереже твою віру в кращої долі ..

Допомагаючи ділитися ними з близькими людьми, з дітьми, батьками, своїми половинками. Нехай ця радість і тепло будуть по-справжньому щирими і божественними. Такими, якими сприйняла Марія, звістка про майбутнє народження свого сина Ісуса Христа.

З Благовіщенням Пресвятої Богородиці, це день, коли Божа мама отримала добру звістку, так нехай же все новости нашому житті будуть виключно добрими, щастя всім в житті, доброти в помислах, радості в серцях, світу в душах, любові до Бога і ближніх!

Світить яскраво сонечко, посилаючи промінчики добра на землю. Весело щебечуть птахи, оповіщаючи всіх про прихід славного свята Благовіщення. Сьогодні той день, коли багато століть тому, святий Гавриїл повідомив Діві Марії благу звістку. Так хочеться, що б хороші новини завжди радували Вас. Вітаю всіх зі святом, і бажаю радості, успіхів і терпіння. Нехай Ваші бажання і мрії перетворяться в реальність. Нехай дрібниці ніколи не засмучують Вас. Живіть у щасті довгі і довгі роки. Нехай ангел-охоронець оберігає Вас від усього поганого.

Дивіться також:  Привітати з Благовіщенням у прозі

Благовіщення Пресвятої Богородиці — це не просто свято в православному світі, який залишається улюбленим і довгоочікуваним ось уже стільки років і навіть століть, а й окремий привід для кожної людини повірити в те, що диво насправді можливо. Господь не зможе залишити в біді або з неприємностями своїх дітей, які щиро йому моляться. Наповніть своє серце світлом і теплом, нехай разом з святом до вашої оселі увійде благополуччя, любов і справжня, щира віра і бажання зробити своє життя кращим. Рідні мої, знаходите навіть серед буднів і повсякденних проблем привід для посмішки, бажання сказати Господу спасибі за те, що він ніколи не залишає в біді і в самоті зі своїми проблемами. Нехай буде з вами господня благодать, здоров’я і щастя. Зі святом, мої рідні, щиро вірте в диво і воно обов’язково станеться.

Шановні колеги, в це світле свято Благовіщення хочу привітати кожного з вас і побажати всім нам взаєморозуміння один з одним. Пропоную в цей день, поклавши руку на серце щиро примиритися між собою. Якщо Бог прощає нам гріхи, то хіба маємо ми право не пробачити колективних помилок, які властиво допустити кожній людині. Нехай успіх з міцним здоров’ям стануть неодмінним супутником в житті кожного з вас. Давайте скажемо Богові спасибі, за те, що він послав у цей грішний світ власного сина, щоб врятувати кожного з нас. Пропоную стати на коліна і в молитвах звернутися подумки до Господа, попросити вибачення за всі гріхи і подякувати за те, що розуміє, тоді життя наше стане світліше і яскравіше. Зі святом, шановні, нехай ангели перебувають з кожним з нас в будь-який час і в будь-якому місці.

Дивіться також:  Привітати з Благовіщенням своїми словами