Оригінально привітати з Благовіщенням до сліз

Справжні слова від серця, для найрідніших, зібрані в нашій колекції привітань з Благовіщенням . Даруйте частіше близьким свої почуття.

Вітаємо всіх православних з приходом цього світлого і чудового весняного свята — Благовіщення Пресвятої Богородиці Марії! Бажаємо вам від щирого серця справжнього щастя, взаєморозуміння, щирої радості, духовної наповненості, ніжності і всепоглинаючої любові!

У прекрасне Благовіщення Пресвятої Марії нехай чекають тебе тільки хороші новини. Хай не буде бід і неприємностей. Бажаю з радістю ходити на улюблену роботу і отримувати від цього не тільки хорошу зарплату, але і задоволення. Нехай в сім’ї буде все в порядку, без сварок і образ. І нехай друзі завжди готові будуть підтримати і допомогти.

Вітаю з Благовіщенням Пресвятої Богородиці і всім серцем бажаю давати відсіч сумним думкам і недобрим помислам, впевнено прагнути до чогось світлого і доброго, жити з істинною надією і міцною вірою, радіти всьому, що послав Бог і дякувати йому за благо і щастя.

Благовіщення — велике свято. Саме в цей світлий і важливий день я бажаю радості і доброти в житті, умиротворення, захисту від усіляких мирських гріхів. Нехай Господь веде вас по життю, виключаючи будь-які ризики відступитися і зірватися в прірву. Нехай Вищі сили захищають ваш будинок від бід та смутку, печалі, страхів, сумнівів. Щира радість, сміх дітей і онуків, умиротворення нехай прийдуть в Благовіщення і залишаться навіки, незважаючи ні на що. Свято, яке сьогодні легко і несподівано настав, — це основа великого насолоди від щастя життя. Саме в Благовіщення можна наблизитися до Господа і постаратися більше зрозуміти суть буття, розкрити нові грані самого себе. Скористайся цією можливістю, адже тільки вона допоможе виконати найпотаємніші бажання. Пресвята Богородиця Марія обов’язково надасть підтримку. Вірте в Богородицю, Бога й Ісуса Христа!

Дивіться також:  Привітати з Благовіщенням українською мовою, у прозі

Говориться в Священному писанні, що тільки добрі справи, повинні поповнювати наші похмурі будні. Тільки світлими помислами та чистотою душі, ми можемо спокутувати гріхи наших предків. Білий голуб, як символ невинності і чистоти, сповістив про Добру Новину.

Вітаю з великим, божественним святом. Бажаю, щоб кожен жив з вірою в Бога, добро і світло. Щоб кожен дотримувався святого писання і дотримувався великі заповіді. Щоб кожен робив тільки добрі і богоугодні справи. Нехай у ваших домівках завжди буде мир, порядок, любов і затишок. Нехай у ваших серцях завжди буде світло, молитва і смирення. З Благовіщенням!

З цього дня змінилася земне життя кожного з живучих тоді і живуть тепер. Так давайте приносити цю чистоту і непорочність в наше життя кожен з прожитих днів. Вітаю віруючих з православним святом і бажаю непорушного присутності надії в краще в душах і серцях, всіх людей без винятку.