Красиво привітати з Різдвом українською мовою

Справжні слова від серця, для найрідніших, зібрані в нашій колекції гарних привітань з Різдвом простими словами. Даруйте частіше близьким свої почуття.

Нехай в цей самий добрий свято на землі, навколо панує тільки благополуччя, а між людьми буде порозуміння, гармонія і єдність! Це свято світлих почуттів, і день коли торжествує любов. Дозволь побажати тобі в цьому році побороти всі печалі, і розвіяти сумніви. Великого щастя і Божої благодаті!

З Різдвом! Бажаю, щоб все загадане цієї магічної вночі неодмінно втілилося. Нехай перша зірка в далекому темному небі осяє вас світлом радості і щастя, а добрий ангел-хранитель закриє крилом від смутку, візьме за руку поведе назустріч мрії. Головне — зберігайте в душі вогник віри, і тоді для вас не буде нічого неможливого!

Сьогодні з’явився на світ Божий Син, а значить, настав час чудес і виконання всіх благих бажань! Нехай це свято подарує багато тепла, яскравих посмішок і сотні світлих миттєвостей! Я бажаю, щоб Господь послав тобі міцне здоров’я, чисту любов і неймовірне щастя!

Із закінченням посту до нас приходить свято, Різдво, чекаємо схід різдвяної першої зірки. Нехай же заповіти Спасителя нашого будуть твоїм життєвим кредо. «Нехай кожен досліджує буде завжди милосердним до слабких, сиротам, хворим і убогим.

Вітаю зі святом світла, любові, віри і сім’ї — Різдвом Христовим! Нехай у Вашому домі завжди буде тепло, затишно, радісно, ​​смачно пахне, буде багато веселого сміху, щирих обіймів, добрих слів. Нехай Ваша міцна віра допоможе пройти будь-які труднощі, а Господь нагородить за це всіма благами!

Одного разу в сім’ї теслі Йосипа народилася дитина і названий він був по імені не Іван і не Степан, а Ісус Христос. Так і з’явився цей свято Різдва Христового спочатку в обраного народу, а потім і на Святій Русі, та й прижився. Зі Святом вас, християни!

Дивіться також:  Щиро привітати з Різдвом українською мовою, у прозі

Вітаю з Різдвом Христовим і хочу побажати миру, а в ньому благодаті, світлої любові, а разом з нею надії і удачі. Нехай цей великий день подарує теплі посмішки близьких і приємний сімейний вечерю, нехай життя твоєвідтепер вважає тільки добрі, щасливі і радісні дні.

Кохану жінку, мою радість і надію вітаю з Різдвом. Дорога, бажаю тобі відчути в це свято неймовірне тепло душі і щастя, бажаю, щоб серце твоє повірило в диво і наповнилося радістю, щоб яскраве світло небесний послав нам міцного кохання і благодаті, щоб з нами сталося справжнє різдвяне диво.

Вітаю з Різдвом і щиро бажаю тобі вищих благ, міцних сімейних відносин! Нехай нічого не залишиться на потім і збувається все, чого захоче душа! Життя без проблем і теплих вечірніх зустрічей з близькими!

Привітання з Різдвом до сліз

Привітання з Різдвом у прозі

З Різдвом Христовим! Бажаю Вам здоров’я, удачі і любові. Нехай у вашому домі панує гармонія і розуміння. Любові Вам і виконання заповітних бажань!