Красиво привітати на Різдво українською мовою

Справжні слова від серця, для найрідніших, зібрані в нашій колекції Різдвяних привітань . Даруйте частіше близьким свої почуття.

Бажаємо, щоб святкування приходу в світ Спасителя згуртувало вашу сім’ю, помножив взаєморозуміння, щоб ніякі переживання зовнішнього світу не могли похитнути сімейний корабель.

Вітаємо вас з великим православним святом — Різдвом Христовим! Бажаємо в цей світлий день набуття спокою, умиротворення душі, духовного благоденства, божої ласки, щасливого і довгого життя з чистою душею. Нехай ангел небесний показує вам вірний шлях і оберігає від усіх бід! З Різдвом!

Різдвяні Привітання своїми словами

Різдвяні Привітання у прозі

Дорогий тато, вітаю тебе з Різдвом. Бажаю, щоб була щедра твоя доля на добрі подарунки, щоб у родині був вірний лад і світлий затишок, щоб на душі панувала тиша й благодать, а в серці твоєму розливалася пісня любові під мелодію надії.

У Різдво Христове побажаю всім серцем завжди вірити в світло і турботу, що дарує Бог, в любов і щирі почуття. Зі святом!

Вітаю з Різдвом і сердечно бажаю зустріти це свято в теплій сімейній обстановці в колі своїх найближчих і рідних людей. Нехай ваш будинок наповниться сміхом і веселощами, хорошим настроєм. Безмежного щастя, міцного здоров’я, щирості й доброти, всього вам найкращого!

Дивовижне свято — Різдво — однаково прекрасний для дітей і дорослих, для мрійників і скептиків, для тих, хто намагається зайняти справою кожну хвилинку, і для тих, хто нікуди не поспішає … Сьогодні я з великим задоволенням вітаю вас з Різдвом і ще щиро бажаю, починаючи з цього чарівного дня, жити безмежно щасливо!

Нехай світле свято Різдва принесе в будинок найдобріші почуття, любов і розуміння. Нехай здійсняться всі мрії, а дороговказ висвітлює шлях і направляє до успіху і благополуччя. Бажаю, щоб свято наповнив будинок спокоєм і посмішками. Дорога, забудь про негаразди, проблеми та і негаразди. Божественний свято освітить все навколо, перетворюючи і очищаючи.

Дивіться також:  Привітати на Різдво до сліз, у прозі

Різдвяні свята — це час подумати про душу. Нехай же у вашому житті не залишиться місце сумним думкам, а дні заповнюються справами і вчинками, що дарують виключно радість і щастя.

З Різдвом Христовим, дорогий мій син! Бажаю тобі йти по життю щасливою стежкою і ніколи не падати, бажаю, щоб Ангел твій завжди був з тобою і не дозволяв тобі опускати рук, бажаю тобі, синку, здоров’я і любові, надії і доброти, удачі та достатку в житті. Нехай це Різдво подарує диво для тебе і міцну віру у все добре.

З Різдвом Христовим. Бажаю з вірою і любов’ю на серце запалити свою яскраву зірочку щастя.

Вітаю з Різдвом Христовим. Це не просто свято — це справжнє зимове диво. Бажаю в різдвяну хуртовинну ніч загадати найзаповітніше бажання і щоб воно швидше збулося. Бажаю не знати горя і печалі.Щоб в житті було побільше прекрасних і казкових моментів, адже в душі ми всі діти. Багато-багато щастя, зустрічати кожен день з посмішкою.