Красиво привітати на Різдво українською мовою

Справжні слова від серця, для найрідніших, зібрані в нашій колекції Різдвяних привітань . Даруйте частіше близьким свої почуття.

Різдво Христове — це велике свято, добра сила якого здатна творити справжні чудеса. Я хочу привітати вас і побажати, щоб силацього доброго свята виконала всі ваші бажання і оберігала вас від будь-яких бід і негараздів. З Різдвом!

Нехай благословення огорне ваш будинок. Нехай в ньому сьогодні буде дух Різдва, аромат частування і радість свята.

Вітаю з Різдвом Христовим чудового чоловіка і побажати хочу, щоб серце щиро любило близьких, щоб душа не втрачала мужності і відваги, щоб завжди вдавалося йти по життєвому шляху з честю і гідністю, щоб в будь-якій справі чекав успіх, а в родині — люблячі і щасливі рідні.

З Різдвом! Бажаю барвистих днів і незабутніх чудес, які підносить нам різдвяна казка. Гарного настрою, неймовірних вражень, кращих миттєвостей і величезного щастя. Нехай тепло і душевно живеться, без печалі і прикрощів, з любов’ю і миром по шляху.

Різдво-це найсвітліший і чарівне свято в році. В цей день я бажаю вам, щоб помисли були світлими, а вчинки добрими. Щиро посміхайтеся світу, відкрийте душу для добра, не женіться за гарячими задоволеннями і нехай мир і благодать оселяться назавжди у вашому серці! Бажаю, щоб на вашому життєвому шляху зустрічалися тільки хороші люди, щоб кожен новийдень приносив вам лише радість, щоб ваше майбутнє було щасливим. У цей святий день я хочу побажати вам щастя абсолютного і безхмарного, любові чистої та сильною, здоров’я міцного і всього самого найкращого! Відкиньте всі проблеми і турботи, зберіться всією сім’єю за накритим святковим столом, згадайте все хороше, чим порадував минулий рік. Нехай в сім’ї панують мир і спокій, нехай на роботі все йде гладко, нехай у вашому серці завжди живе любов!

Дивіться також:  Привітати на Різдво своїми словами

Будь Богом зберігаємо чоловік, захисником своєї території і свого способу життя. З Різдвом Христовим! Нехай зірка Віфлеємська оберігає тебе і всіх, хто тобі доріг.

З Різдвом Христовим! Бажаю знайти своє щастя і пізнати сенс життя. Нехай в житті все буде яскраво, барвисто і незвично. Душевної доброти від простих перехожих, розуміння від сім’ї і підтримки від найріднішої і близької на світлі — твого чоловіка. Щоб життя було, як казка.

У світле свято Різдва я хочу побажати Вам всього самого найкращого, що тільки є: кохання, високого імунітету, довголіття, благополуччя. Нехай справи йдуть в гору, достаток підвищується, а удача буде вірним супутником в будь-яких починаннях. Бажаю нескінченного ентузіазму, віри у власні можливості, натхнення і адекватного почуття авантюризму!

Нехай найдобріший свято Різдва буде для вас самим приємним. І нехай сам Господь подарує вам смиренність і силу духу. І нехай божественна благодать увійде в кожен будинок. І Різдвяна казка нехай подарує вам хвилини радості. З Різдвом вас.

Різдвяні Привітання у прозі

Різдвяні Привітання українською мовою