Християнські привітання з днем народження своїми словами

Справжні слова від серця, для найрідніших, зібрані в нашій колекції кращих християнських привітань з днем народження українською. Даруйте частіше близьким свої почуття.

З днем ​​народження тебе, дорогий! Завжди пам’ятай про Бога, але чудеса роби своїми сильними чоловічими руками і вірним серцем — піклуйся про близьких, люби свою сім’ю! Ще бажаю тобі мудрості, щоб знати, коли треба змиритися, а коли — взяти ситуацію в свої руки!

В цей день Богпривів тебе в світ, Він дав тобі своє благословення, дав тобі сили! Нехай Господь нагородить тебе щастям в житті, успіхом в твої діла праведних, спокоєм і благодаттю душевної. Щастя тобі, люблячої сім’ї, фортеці віри і душевного спокою!

Бажаємо здоров’я, удачі, любові, везіння, миру, добра, усмішок, благополуччя. Нехай всі мрії здійснюються, нехай життя буде довгим і гладкою, повної яскравих подій!

Нехай небо в цей день пошле тобі радість і світлу надію, нехай Бог тебе благословляє і обдарує щастям. З Днем народження тебе! Нехай життя твоє повна буде благих діянь, добрих вчинків, великодушності і милосердя, співчуття нужденним і вірною допомоги хорошим людям.

Вітаємо вас з Днем Народження, і бажаємо всього самого прекрасного, що є на цій землі! Нехай господь Бог блаженно влаштує ваше життя і обдарує земними благами, душу наповнить любов’ю, серце обдарує спокоєм, а думки — світом! Бажаємо, щоб річка Божих слів текла вам в душу і була невичерпним джерелом духовної їжі! Нехай долоню Господа нашого Спасителя торкнеться глибин вашої душі! Нехай вам за всіх часів і на всіх дорогах життя завжди супроводжує благословення Боже! Нехай світло надії у вашому серці ніколи не згасне, нехай щаслива зірка світить над дорогою земний! Нехай буде вам знайоме вічного життя щастя, віра, надія і віра нехай будуть вашими вірними супутниками! Нехай ваше життя буде схожа на пісню! Бажаємо вам вірити, любити і пам’ятати, що для нашого Господа Ісуса Христа немає нічого неможливого!

Дивіться також:  Оригінально християнські привітання з днем народження українською мовою

Людину хорошого, під Богом ходить — вітаємо з іменинами! Бажаємо чесноти і доброзвичайності, радощів земних і уроків життєвих. Нехай в сім’ї панує взаємоповага, мир і порядок. Щастя цю хвилину і кожен день!

У своєму серці завжди зберігайте Бога, адже все, що нам потрібно для щастя, це впевненість в тому, що нас розуміють! А Господь Бог нас розуміє, любить і береже від бід! І нехай ваше життя буде милістю Божою і блаженним світлом повна! Нехай віра в Бога ваше серце зігріває, нехай любов Всевишнього вас окрилює, нехай надія вас ніколи не покидає! Нехай вам буде відома істина земного життя! Нехай Божа благодать до вас зійде і подарує мир і добро! Бажаємо вам, щоб ваша душа стала ще чистіше, ще прозорішою, ще відкритим! Бажаємо вам стати щасливіше, ніж вчора, і з упевненістю дивитися в завтрашній день! І нехай ваші добрі мрії і добрі мрії збуваються за допомогою Господа нашого Ісуса Христа! Здоров’я вам, сил, смирення! Нехай стороною обійдуть вас злі духи! З Днем народження! Так буде господь Бог з вами вічно!