Християнські привітання з днем народження

Справжні слова від серця, для найрідніших, зібрані в нашій колекції зворушливих християнських привітань з днем народження простими словами. Даруйте частіше близьким свої почуття.

В цей день Богпривів тебе в світ, Він дав тобі своє благословення, дав тобі сили! Нехай Господь нагородить тебе щастям в житті, успіхом в твої діла праведних, спокоєм і благодаттю душевної. Щастя тобі, люблячої сім’ї, фортеці віри і душевного спокою!

З Днем народження! Бажаю, щоб «у вчора» залишилися біди і хвороби. А «в завтра» нехай з тобою йдуть Щастя, Надія і Любов! Чи не пускайте в душу жадібних і заздрісних, обходь стороною жадібність. І нехай Ангел зберігає всю твою родину!

Нехай Господь благословить тебе Бог, так пошлють небеса тобі благо і щастя в твій день народження. Тобі дано життя, а значить живи, люби, твори добро і не втрачай надії, возрадуйся хорошому і розділяй горе з близькими. Нехай життя твоє буде світла і щедра, нехай серце твоє б’ється безустанно і щасливо.

Вітаю з днем ​​народження! Бажаю, щоб у вашій світлиці завжди була благодать і мир. Нехай душа, повернена до бога, буде чиста і умиротворення. Нехай на столі завжди — досхочу, у праці — у справах, а в любові — по серцю!

Бажаю турбот, але приємних, бажаю достатку, але не зазнатися, бажаю знайти любов, але не забути про друзів, бажаю підкорити всі висоти, але не втратити віри в Бога.

Від щирого серця вітаю тебе з днем ​​твого народження. Бажаю завжди бути коханим Господом людиною, доброю і відкритою натурою, талановитої і різносторонньою особистістю. Роби цей світ кращим, даруй навколишнім світло посмішок і радості, ніколи не втрачай своєї віри і завжди борись за мир, благо і любов! Бажаю міцного здоров’я, духовного багатства і міцних сил, щоб йти праведною і світлою дорогою до щастя.

Дивіться також:  Коротко християнські привітання з днем народження

Вітати хороших людей завжди приємно, а такої чудової людини, як ти, — приємно подвійно. Я щиро бажаю, щоб у тебе завжди було досить: посмішок, сонячних днів, вдалих ситуацій, успіху, захоплень, кохання, поздоровлень, підтримки, вірних друзів, геніальних ідей, цікавих задумів, тільки важливих людей, грошей, почуттів і емоцій, сили, сміливості …

Нехай серце зрадіє і душа наповниться вірою, нехай Господь благословить і пошле добру надію в цей світлий і чудовий день, день твого дня народження. Бажаю миру і здоров’я, милосердя і великодушності, любові і щастя.

Хочу привітати тебе з твоїм днем, з днем ​​народження. Бажаю бути міцним і сильним духом, і тілом. Щоб домагався завжди поставлених цілей, а мрії мали властивість постійно збуватися. Бажаю, щоб Бог оберігав тебе і твою сім’ю, щоб жили ви в здоров’ї і любові. Будьте щасливі!

Нехай Бог благословляє і пошле міцне здоров’я і чисте кохання тобі в день твого дня народження. Нехай душа твоя буде відкритою і вільною, нехай життя буде праведною і щасливою, нехай серце прагне до благим діянням і вірною допомоги людям.