Християнські привітання з днем народження до сліз, у прозі

Справжні слова від серця, для найрідніших, зібрані в нашій колекції найкращих християнських привітань з днем народження до сліз. Даруйте частіше близьким свої почуття.

Вітаю від щирого серця з днем ​​народження. Бажаю в цей чудовий свято твоєї душі небесного сяйва радості і щастя в твоєму житті, бажаю, щоб ангел розправив свої крила, змахнув над тобою і спас тебе з життєвих печалей і тривог, бажаю повної умиротворення твоєї душі, достатку сил для твого тіла і безсумнівною внутрішньої гармонії.

Вітаю дитя боже з іменинами. Бажаю благих вістей, добродійство і чистих помислів. Радощів мирських, духовного зростання і процвітання. Повну чашу благополуччя і міцного здоров’я. Живіть в мирі та злагоді!

Бажаю, щоб Бог благословив тебе і зазначив своєї великою милістю. Нехай в твоєму житті завжди буде світло, добро і щира віра. Привілей смиренність і Всевишній ніколи не залишить тебе, навіть у найважчих ситуаціях. Вір в чудо, і тоді нагородою для тебе, буде виконання всіх твоїх богоугодних бажань. Бажаю величезного людського щастя і світлої радості в серці. З Днем народження!

З Днем народження! В цей день хочемо вам побажати радості і щастя, без меж! І нехай з вами завжди буде підтримка Всесильного господа Бога, в усі часи, і в радості, і в горі, і вдень, і вночі! Бажаємо вам пізнати смак всіх земних задоволень і зазнати всіх земних чудес! Бажаємо вам дізнатися Божественну силу любові! Тільки добро й милосердя Господнього нехай супроводжує вас в цьому житті до кінця днів! І нехай мир Божий наповнює ваше серце добром і вірою щодня! Благословення вам, терпіння, смирення, натхнення, здоров’я, довголіття, радості, поважності, миру, добра, любові! Бажаємо вам у всіх своїх шляхах і дорогах життя продовжувати пізнавати нашого Творця, і він неодмінно направить вас на вірний шлях, у разі, якщо ви оступитеся! Тримайтеся правди з тими, хто Господа кличе від чистого серця! Нехай разом з Всевишнім ваша душа назавжди позбудеться тривог і печалей!

Дивіться також:  Християнські привітання з днем народження до сліз

З Днем народження! Бажаю, щоб «у вчора» залишилися біди і хвороби. А «в завтра» нехай з тобою йдуть Щастя, Надія і Любов! Чи не пускайте в душу жадібних і заздрісних, обходь стороною жадібність. І нехай Ангел зберігає всю твою родину!

Прийміть сердечні і щирі вітання з вашим Днем Народження! Молитовно бажаємо вам довгого здоров’я і довголіття, щоб господь Бог і надалі зміцнював вас у вірі і надихав у праці земній! Щоб безліч благих справ, скоєних вами, множилися! Бажаємо вам своїм життям являти приклад життя у Христі, для наших духовних братів і сестер! Нехай Божа милість береже вас і вашу родину, нехай небо над вами буде блакитним, нехай ангел-хранитель вас не покидає! І якщо раптом зіб’єтеся ви з дороги істинної, нехай Господь наставить вас на шлях, яким треба йти, адже його всевидяче око завжди над вами! Бажаємо, щоб на кожному кроці вас благословляв господь Бог дарував вашій душі духовну радість! Нехай над вами пройде рясний дощ великої щедрості Божої! Бережи вас, і ваших рідних людей, Господь в усі часи!