Привітати з Яблучним Спасом українською мовою, у прозі

Справжні слова від серця, для найрідніших, зібрані в нашій колекції самих красивих привітань з Яблучним Спасом у прозі, до сліз. Даруйте частіше близьким свої почуття.

На нашому православному порталі зібрані гарні привітання на Яблучний Спас у прозі. Відправте їх близьким людям, адже їм буде дуже приємно отримати побажання, написане своїми словами, в цей світлий день.

Сьогодні у нас на календарі вже шостий серпня — початок останнього літнього місяця. Залишилися лічені дні до того, як настане осінь, однак саме сьогоднішнє свято означає початок осіннього сезону. Я вітаю вас з Яблучним Спасом і бажаю вам великого запасу яблук на сьогодні. Причому вам варто знати, що сьогодні ви повинні будете вживати, тільки лише освячені яблука, тому що вони додадуть вам ще більше сил і енергії. Нехай на всіх нас зійде благословення, а у вашій сім’ї пануватиме благополуччя. Повірте, що якщо ваші думки будуть чисті, то все інше вже точно додасться. Ще хочу побажати найнеобхіднішого для людини — здоров’я. Приготуйте смачний десерт з яблук і зберіть за святковим столом своїх рідних і близьких. Це буде вам тільки на користь, так що не замислюйтесь навіть. Зі святом!

Привітання з Яблучним Спасом українською мовою

Привітання з Яблучним Спасом своїми словами

Бажаю довгих років життя, нескінченних посмішок і доброго здоров’я! Нехай Господь береже тебе і ніколи не покидає в моменти негараздів.

В середині серпня всі християни відзначають прекрасне свято Преображення Господнє. Нехай Господь почує ваші молитви і пошле благословення з небес. Бажаємо все життя прожити вам в щасті і радості. Нехай виконуються всі ваші найзаповітніші бажання. Дай Бог, щоб у вашому житті було поменше сумних днів. Достаток, мир і розуміння нехай завжди будуть у ваших родинах. Нехай надійні друзі завжди оточують вас. Всіх земних благ вам, радості і міцного здоров’я. Нехай Господь оберігає від всіх неприємностей, а щаслива зірка освітлює правильний шлях.

Дивіться також:  Привітати з Яблучним Спасом своїми словами, у прозі

Вітаю тебе, в цей сонячний день і хочу побажати щастя і довгих-довгих років. Віруй в добро, твори добро! З Преображенням Господнім тебе і всю твою родину!

Від душі вітаю з Яблучним Спасом. Бажаю, щоб Господь не залишав тебе в скрутну хвилину, щоб життя твоя з кожним днем ​​ставала щасливіше і радісніше. Нехай буде здорова і міцна твоя сім’я, нехай миттєвостями насолоди і добрими надіями живе твоє серце.

Нехай в цей чарівний серпневий день святі яблучка наливні будуть джерелом тепла і затишку у вашому домі! Дорогі батьки, ми вас дуже любимо і щиро бажаємо благополуччя! З Яблучним Спасом вас, наші милі!

Вітаю з Яблучним Спасом і від душі бажаю, щоб життя твоя була яскравою, смачною, соковитою, ароматною, як стигле яблучко, щоб Господь завжди оберігав тебе від усього недоброго і нехорошого, щоб у тебе завжди знаходився час для благородного вчинку, славного справи і доброго щастя.