Привітати з Яблучним Спасом своїми словами

Справжні слова від серця, для найрідніших, зібрані в нашій колекції кращих привітань з Яблучним Спасом до сліз. Даруйте частіше близьким свої почуття.

Мені хочеться привітати вас з одним з найсвітліших і шанованих свят, який має цікаву історію, а також значення для нашого народу. Саме сьогодні, шостого серпня,в нашій країні святкують Яблучний спас. Можливо, що ви не знаєте про це свято, тому я не просто привітаю вас, але і освічені в цьому питанні. Я хочу побажати вам всього самого найкращого, а також світлого і доброго. Нехай цей святковий день подарує вам багато радості і щастя. Якщо ви не знаєте, то в цей день прийнято освячувати свій урожай яблук в храмах, щоб отримати благословення. Крім того, дане свято означає наступ осіннього сезону, який приносить з собою багато холоду і сірості. А ось з освяченими яблучками вам вже нічого не буде страшно. Проведіть цей день разом зі своїми близькими, спечіть смачний яблучний пиріг і почастуєте своїх домочадців.

Відмінний день, щоб ще раз сказати, як я люблю і поважаю тебе. Прийми мої щирі вітання з Яблучним Спасом!

Вітаю вас з Преображенням Господнім і Яблучним Спасом! Бажаю, щоб у вашому житті Господь займав найголовніше і найпочесніше місце, щоб в ваших серцях яскраво горів вогонь любові і милосердя! Нехай ваші очі не втомлюються вивчати Слово Боже, серце співчуває хворим і сиротам, руки не втомлюються допомагати нужденним, а любові вистачаєна весь світ, який створив і зберігає наш великий Творець — Ісус Христос.

Вітаю вас з Преображенням Господнім, Яблучним Спасом! Як стиглі, соковиті, наливні плоди, нехай ваше життя буде наповнене найголовнішими дарами: дружною сім’єю, справжніми друзями, міцним здоров’ям, цікавою справою, матеріальним достатком і благополуччям!

Від душі вітаю з Яблучним Спасом. Бажаю, щоб Господь не залишав тебе в скрутну хвилину, щоб життя твоя з кожним днем ​​ставала щасливіше і радісніше. Нехай буде здорова і міцна твоя сім’я, нехай миттєвостями насолоди і добрими надіями живе твоє серце.

Дивіться також:  Привітати з Яблучним Спасом українською мовою, у прозі

Я хочу привітати вас з Яблучним Спасом, а також побажати всього самого найкращого. У цей жаркий і такий чудовий день мені хочеться побажати вам море посмішок і радості. Сьогодні не повинно бути місце для прикрощі та суму, тому що цей світлий день передбачає наявність гарного настрою. Провести цей день буде краще з близькими і рідними, тому спечіть смачний яблучний пиріг і почастуєте своїх домочадців. Однак використовуйте при цьому тільки освячені яблука, а для цього вам потрібно буде відвідати храм. Хочу побажати вам виключно всього найкращого, бо по-іншому в цей святковий день і бути не може. А ще починайте запасатися яблучками, тому що осінь вже починає вступати у свої права. А там вже і до зими не далеко, так що яблучка вам точно знадобляться. Вдалого вам святкування! Всіх благ вашій родині!