Привітати з Вербною неділею своїми словами, у прозі

Справжні слова від серця, для найрідніших, зібрані в нашій колекції сучасних привітань з Вербною неділею українською. Даруйте частіше близьким свої почуття.

Вітаю тебе з чудовим святом і бажаю у Вербну неділю пам’ятати про те, що важливіше за все в житті. Це любов до близьких, вміння прощати, бажання бути поруч з рідними в скрутну хвилину. Нехай це свято очистить наш душі і серця, відкривши їх для всього найкращого!

Дорогі наші брати і сестри! Вітаємо вас зі святом Вербної Неділі! Бажаємо, щоб у вашому житті завжди присутній світло і мудрість Бога — Творця і Спасителя світу! Нехай ваші душі кожну хвилину наповнюють доброта і увага до тих, хто поруч! Бажаємо, щоб Божа любов оселилася в ваших серцях і приносила рясні плоди розуміння, співчуття і допомоги іншим людям! Нехай Господь благословить вас на праведне і яскраве життя служіння близьким!

Нехай у Вербну неділю з дзвоном дзвонів, що долинає з церков, у вашому житті запанує справжня гармонія і злагода! Щастя Вам і божественної любові! Зі святом!

Ангели допомагають, Святі благословляють, Бог зберігає! І нехай так буде завжди! Нехай щастя, яке приходить в Святі дні, залишається на довгі роки. Нехай час, не руйнує родинних зв’язків і не послаблює пам’ять про предків. Нехай з іскристою вербою, запахом ладану і сяйва церковних дзвонів, настає час спокою і миру.

Вітаю з Вербною Неділею і хочу побажати, щоб вербові гілочки тебе як слід «побили» і позбавили від болю — душевної і фізичної, щоб в цей день душа твоя повірила в диво, а серце знайшло надію, щоб на твоє життя пролився яскравий промінчик світла щастя , радості і любові.

Чистотою і благом дихає все навколо, адже настав Вербна Неділя, світлий денечек і велике торжество для всіх християн! Нехай же радість і праведність переповнить тебе і розіллється стрімким потоком по твоїй долі! Нехай достаток, здоров’я і щастя завжди будуть при тобі!

Дивіться також:  Привітати з Вербною неділею українською мовою, у прозі

Цей світлий православне свято ми зустрічаємо з гілочками верби в руках. Верба очищає наші помисли і дає нам здоров’я. У цей світлий день бажаю щастя, здоров’я, миру та душевної тиші. З Вербною неділею тебе!

Вітаю тебе з Вербною Неділею. У цей чарівний, світлий день бажаю перейняти у символу свята, вербової гілки, гнучкість і ніжність. Нехай тонка і крихка освячена гілочка стане уособленням милосердя, співчуття і доброти в твоєму домі.

Вітаємо зі святом Вербної Неділі! Нехай цей день принесе кожному те, чого йому так не вистачає: хворим — здоров’я, одиноким — споріднену душу, кинутих і втрачених нехай обов’язково знайдуть, недолюбленного — любові, нещасним — щастя! Нехай в цей світлий день в кожен дім прийде те, чого там чекають!

Вітаю з Вербною Неділею! Нехай назавжди у твоєму серці оселиться впевненість в моїй любові і готовності допомогти впоратися з усіма проблемами! Нехай з гілочками верби увійдуть в твій дім радість, щастя і любов! Бажаю, щоб твої сині очі сяяли промінчиками віри і надії, а душа співала тільки позитивні пісні про кохання!