Привітати з Вербною неділею до сліз, у прозі

Справжні слова від серця, для найрідніших, зібрані в нашій колекції красивих привітань з Вербною неділею своїми словами, до сліз. Даруйте частіше близьким свої почуття.

Вітаю з великим християнським святом — Вербною Неділею! Бажаю всім віруючим — душевного спокою і тепла, вірних друзів та люблячих близьких. Нехай віддане Богу серце завжди буде чистим, щирим і люблячим, щоб жертва Христа була не марна!

Вітаю вас всіх з святим святом Вербною Неділею! Бажаю вам дорогі мої, міцного здоров’я, смирення і умиротворення, душевного тепла і радості. Будьте добрішими, терпимими і мудрішими.

Вітаю з Вербною неділею! Нехай у вас все буде добре! Щоб цей світлий день весеннійК Вам з теплом і радістю прийшов!

З Вербною Неділею! З усією можливою щирістю і теплотою бажаю завжди перебувати в здоров’ї, знаходити час на духовне просвітництво, користуватися своїм допитливим і світлим розумом на користь сім’ї, друзів і нужденним. Зберігайте надію, віру, любов і не забувайте насолоджуватися кожним днем.

Нарешті на вербі розпустилися перші бруньки і разом з ароматом весни, який вони принесли, до нас в будинок прийде щастя і радість від світлого свята Вербної Неділі. Бажаю вам, щоб гілочка верби, освітлена Богом, оберігала ваш будинок від недоброзичливців, проблем і поганих звісток!

У цей праведне весняне свято — Вербна неділя — вітаю щиро, від серця! Бажаю залишатися вольовою особистістю, як сліпуча і терпляча верба. Бажаю відмінного здоров’я, миру в собі і добра від оточуючих, безперервного процвітання і допомоги янголят на годину потреби!

Любі мої! Вітаю вас з Вербною Неділею! Бажаю, щоб освячені прути лози очистили вашу душу, тіло і думки. Нехай це свято весняний принесе в кожен дім достаток, здоров’я, любов та мир.

Вітаю з Вербною Неділею! Нехай освячені гілочки весняного дерева внесуть в Ваш дім радість, затишок і благополуччя! нехай вдалимскладеться цей рік, нехай здоровими і щасливим будуть всі ваші близькі люди! Бажаю Вам енергії і удачі для реалізації всіх Ваших бажань!

Дивіться також:  Привітати з Вербною неділею у прозі

Вітаю зі святом Вербної Неділі! Бажаю вам лагідності і миролюбства, рівноваги і благополуччя. Нехай верба, як символ миру і благочестя, оберігає ваш будинок. Невичерпної віри, величезною надії на краще і цілим серцем любові!

Нехай з Вербною неділею прийде захист Всевишнього і настане мир і спокій у ваших серцях. З настанням нової весни і прильотом птахів, нехай радіє не тільки душа, але й тіло. Радості і благодаті!

Вітаю тебе з Вербною Неділею! Бажаю завжди в душі носити Божі заповіді і жити так, як заповідав нам Ісус! Нехай твою дорогу висвітлює вічна Божа слава, і Він веде тебе по рівній дорозі праведності і любові! Нехай гріхи, які спокутував за нас Ісус, не турбують тебе і не гальмують на шляху до правди і істини! Нехай Господь ангельським крилом накриє тебе і береже від гріхів і спокус!