Привітати з Великоднем своїми словами, у прозі

Справжні слова від серця, для найрідніших, зібрані в нашій колекції самих красивих привітань з Великоднем простими словами. Даруйте частіше близьким свої почуття.

Христос Воскрес! У це світле свято бажаю від щирого серця відчуття неземного щастя і прагнення до благим діянням, доброго світу і щирої радості, міцної віри і згасає надії, теплоти рідних сердець і чудового настрою.

Великдень нам подарувала надію! У цей день відбулося велике чудо — воскрес Христос і приніс на землю людям благу радість. Так будемо ж терпиміше, щире і добрішим по відношенню один до одного. Нехай Господь обов’язково благословить нас на добрі справи і вчинки! Зі святом!

З паскою! Вітаю з воскресінням Господнім. Нехай у Вашому домі завжди буде що з’їсти, що одягнути і з ким поділитися, важливою для Вас, інформацією.

Христос Воскрес! Вітаю зі святом Пасхи і від душі бажаю зберігати в своєму серці вогник любові, надії і віри, вогник, який завжди буде вести тебе до світлого щастя. Бажаю всіх благ твоїй родині, здоров’я, миру і достатку, бажаю тобі щирої радості і таких же великих чудес в житті, як це свято.

Бажаю відчути божественну силу в цей прекрасний день! Нехай серце наповниться безтурботністю, вірою і любов’ю до ближніх. Нехай всі біди і прикрощі будуть відігнані Господом, а щастя, чистота душі, тепло і сенс життя наповнять розум і почуття. Христос подарував нам мир, спокій і акорд природи. Так нехай же свято піднесе вам умиротворення і щастя в дім.

Христос Воскрес! І нехай в твоєму житті станеться таке ж велике диво. Поздоровляю з Пасхою і від душі бажаю сподіватися, мріяти, творити добро, вірити у все хороше, дарувати оточуючим любов і отримувати у відповідь щирість. Бажаю миру і щастя в цьому світі.

Дивіться також:  Привітати з Великоднем до сліз, у прозі

Настав один з найсвітліших і довгоочікуваних днів для всього православного світу — свято Світлої Пасхи Христової! Нехай же цей день творить чудеса, дарує вам здоров’я, натхнення, душевне тепло, турботу близьких і любов! Нехай Господь буде з вами завжди!

З паскою! Христос Воскрес! Радійте кожному Божому дня, діліться останнім шматком хліба з ближнім і тоді у Вас все буде: успіх, удача, везіння, благополуччя, гроші і любов.

Привітання з Великоднем до сліз

Привітання з Великоднем своїми словами

Вітаю зі святом Пасхи, і в цей чудовий світлий день хочу побажати здобних і смачних пасок з печі, красивих писанок в кошику, великий і радісною надії для душі, бажаних гостей і улюблених людей за столом. Нехай разом з Великоднем прийде щастя на поріг, нехай в твоєму домі завжди панує благодать і затишок.

Христос Воскрес! З Світлої Великоднем вітаю! Миру, щастя і добра бажаю. Нехай в Ваше будинку буде лад і достаток. І щоб в сім’ї завжди панували доброта, турбота і розуміння.

Сьогодні особливий день. В цей день кожен, хто вірить в Господа, хто потребує ласки, в теплі, в любові або здоров’я, сповна отримує все, чого бажає. Вітаю тебе зі світлим святом Пасхи і бажаю з допомогою Божою знайти в цьому світі свій істинний шлях.