Привітати з Великоднем до сліз, у прозі

Справжні слова від серця, для найрідніших, зібрані в нашій колекції щирих привітань з Великоднем українською. Даруйте частіше близьким свої почуття.

Вітаю з Великоднім Воскресінням. Нехай Господь пошле благополуччя, мир і радість вашого будинку. Нехай в душі буде гармонія і спокій, здоров’я буде міцним, а любов наповнює серце і осяває все навколо.

Христос Воскресе! День Великодня воістину торжествує, і я урочисто вітаю вас з цим великим святом! Нехай цей день зцілює і дарує надію на краще! Віра в Бога нехай зросте, а всі печалі відійдуть у небуття!

Вітаю зі Світлої Великоднем! Сьогодні прийнято обіймати один одного і цілувати триразово. Бажаю в цей чарівний день, щоб добрий Ангел-Хранитель уклав тебе в свої теплі обійми, а щастя, здоров’я і любов відобразили на твоїх щоках свої поцілунки.

Вітаю з паскою. Христос Воскрес і нехай настане в твоєму житті благодать. Бажаю здоров’я, відради і щастя, бажаю, щоб це світле свято подарував тобі чудову зустріч з близькими, добру надію і безмежну любов!

Великдень називають головним святом в році … Якби не було його — були б безглузді всі інші свята. Тому я бажаю, щоб цей Великий день приніс тобі впевненість в своїх силах, в завтрашньому дні і влив в тебе нові сили. І нехай ці сили донесуть тебе до твоїх цілей, а боже благословення буде тобі вірним супутником, оберігає від сумнівів, перешкод і тривог.

Вітаю з одним з найсвітліших свят у році — Великоднім днем. Бажаю, щоб все красиві традиції цього дня — хрістосованіє, фарбовані яйця і паски, хресний хід — принесли очищення і благоговіння. Найбільше бажаю насолодитися головним пасхальним заповітом — полюбити ближнього свого.

Вітаємо вас з Великоднем! Нехай ваша сім’я по милості Господа буде врятована від бід, хвороб і розбіжностей! Нехай за святковим столом сьогодні зберуться найближчі люди, і нехай вони будуть з вами поруч не тільки в цей день! Будьте ближче один до одного духовно, добрішими, щире. Нас зближує НЕ відстань, а душевне тепло і розуміння. Нехай панує воно у вашій чудовій родині! Живіть у мирі, зі святом світлого Великодня вас! Христос Воскресе!

Дивіться також:  Привітати з Великоднем своїми словами

Христос Воскрес! Сьогодні вся природа радіє, навіть сонечко грає своїми променями і приносить нам радість і тепло Воскресіння, тому я і Вам бажаю насолодитися пасхальної благодаттю, щоб Ви завжди світилися, як сонечко і випромінювали для оточуючих душевне тепло, радість і світло!

Вітаємо православних християн зі святим святом Пасхи, нехай світло Божої допомоги оберігає Вас у важку хвилину, бажаємо Вам і Вашим рідним миру, любові, процвітання і здоров’я.

Світлий Великдень — це, перш за все, надія. Ісус Христос воскрес, тим самим Бог Батько показав нам, що смерті немає. Тому до всіх неприємностей, які відбуваються в нашому житті, потрібно ставитися з гумором. Можливо, кожен з нас заслужив ще більше випробувань на свою грішну голову, чим він має. Але Бог нас шкодує і готує нам небесні обителі, де неприємностей не буде взагалі. А для того, щоб возз’єднатися з Творцем, будемо жити по совісті, допомагати один одному і радіти таким прекрасним свят, як Великдень. Христос Воскрес!