Привітати з Великоднем до сліз, у прозі

Справжні слова від серця, для найрідніших, зібрані в нашій колекції щирих привітань з Великоднем українською. Даруйте частіше близьким свої почуття.

Поздоровляю з Пасхою і всім серцем бажаю постійного духовного розвитку і справжнього щастя для серця, щирих сподівань і великої любові. Нехай в це свято всі твої молитви будуть почуті, нехай з цього дня почнеться низка добрих і радісних подій в твоєму житті.

Ось і настав найбільше християнське свято — Великдень, Великий день. Це день, коли вищі сили на радощах готові виконати будь-які бажання православного людини. Бажаємо вам, щоб так і сталося. Радійте приходу Світлого дня. Миру вам і благополуччя. Христос Воскресе!

Вітаю з усією можливою теплотою і добротою зі світлим святом Великодня Христової! Бажаю цілком вірити в Божу волю і сподіватися, що молитви будуть почуті, а надії і сподівання виправдані!

Нехай радість Пасхального дзвону відкриє душу для щастя. Нехай Господь благословить тебе і нагородить особливим світлом, який вкаже в житті вірний шлях, захистить від помилок і допоможе успішно долати труднощі, створюючи навколо себе ауру добра.

Вітаємо Вас зі світлим Великоднім святом. Нехай з Великоднем до Вашої оселі прийде здоров’я, любов, щастя, благополуччя, душа нехай стає світліше, серце наповнюється любов’ю, а думки стають щирими і добрими. Всіх Вам земних благ!

Сьогодні радісний день. Бажаю всім і кожному, щоб в душі вашої завжди треллю дзвонили дзвони. Нехай серце ваше, завжди буде зігріте любов’ю до близьких. Святі ангели, будуть помічниками вам, в богоугодних справах. Живіть чистою душею і вірним серцем. І нехай в житті у вас буде все благополучно. Зі святом світлого Великодня!

Поздоровляю з Пасхою і хочу побажати по-новому поглянути на життя і нібито воскреснути, піднятися вище хмар до своїх бажань і мрій, як ангел, розкрити свої чудові крильця і ​​вільно парити з цього світу, з кожним днем ​​наповнюючи серце любов’ю і щастям.

Дивіться також:  Щиро привітати з Великоднем у прозі

Христос Воскресе! Сердечно вітаю вас зі святом світлого Христового Воскресіння з мертвих! Нехай мир Божий, заступництво Пресвятої Богородиці, молитви всіх святих будуть з вами і вашими рідними! Бажаю духовного зміцнення, любові і злагоди, миру і щастя, благополуччя і душевного спокою!

Христос Воскресе! Бажаю всім добра, злагоди і щастя. Давайте цінувати прості речі і події, ставитися терпляче до всього, бути вдячними за все те, що маємо. І Господь нам дарує ще більше. Щастя знаходиться в наших руках, так бажаю всім грамотно ним розпоряджатися.

Від щирого серця хочу привітати зі світлим, прекрасним християнським святом — Великоднем! Бажаю, щоб Господь дав Вам за все, про що просите. Нехай серце наповнюється любов’ю, добротою, милосердям і смиренністю. Бажаю з міцною вірою переносити всі негаразди, радіти тому, що маєте, і бути задоволеним своїм життям!