Привітати з Трійцею

Справжні слова від серця, для найрідніших, зібрані в нашій колекції зворушливих привітань з Трійцею простими словами. Даруйте частіше близьким свої почуття.

Вітаю з Днем Святої Трійці! Бажаю тобі, щоб всі мрії виконувалися якомога швидше, щоб цей день радував тебе і дарував найприємніші радісні події! Нехай все буде, як в мріях!

У це прекрасне свято побажай ближньому виконання надій! Високі бажання обов’язково збудуться. Адже сьогодні на нас з особливою увагою дивиться свята Трійця. І значить — сили і турботи понад будуть потроєні. Троє святих — це один Бог. А багато людей — це одна людина. Бажаю тобі, щоб твої плани здійснилися! Бажаю отримати благословення на весь наступний рік!

Вітаю з Трійцею і від душі бажаю всіх земних благ і неземних почуттів ніжності, невгамовної співу птахів і згасає надії душі, істинної радості серця та постійного світла щастя в житті.

Вітаю з Трійцею і від чистого серця бажаю, щоб Бог завжди наставляв на правильний і світлий шлях в житті, щоб віра твоя ніколи не ослабла, щоб вірна любов і повагу надавали нових сил!

Великдень позаду. Але сьогодні настає день Трійці. Привітаємо з цим незвичайним святом. У нас у всіх є дороговказ. Але в суєті буднів ми її не бачимо. Бажаємо всім відшукати свою зірку! Нехай вона допоможе в скрутну хвилину. Нехай вона вкаже потрібний шлях кому-то. Вітаємо зі святом!

Нехай Свята Трійця оберігає вас від усіх негараздів і робить чистим небо над вашою головою. Нехай у свято Трійці прибуде щастя, і увірветься світ в ваш будинок, віджене всі негоди. Нехай душа очиститься від зла та заздрості, і зберігає нехай вас Господь. Зі святом!

Вітаю з Трійцею і від душі бажаю, щоб в твоєму житті цвіли розкішні сади щастя, щоб на серці завжди було легко і спокійно, щоб душа жила мрією і не однієї і, щоб всі ці мрії збувалися. Здоров’я тобі, блаженних думок і відчуттів, миру, радості і добра.

Дивіться також:  Привітати з Трійцею до сліз, у прозі

Вітаю з Трійцею. Бажаю миру в житті, щастя, блага, радості, душевного тепла, бажаю удачі на шляху, добра, благополуччя, впевненості і достатку. Нехай твоє серце переповнює любов, а в тебе завжди живе світла надія. Бажаю, щоб Пресвята Трійця відвела від тебе і твоєї сім’ї будь-яке лихо і будь-який хвацько.

Вітаю вас з Трійцею! Нехай цей день оберігає вас від усіх негараздів. Бажаю благополуччя, здоров’я вашим рідним і успіху в роботі. Нехай зберігають вас вищі сили!

Привітання з Трійцею своїми словами

Привітання з Трійцею українською мовою

Нехай в це свято Трійці ваші щастя, успіх і здоров’я збільшаться втричі, а проблеми випаруються, як роса під променями літнього сонечка, залишивши місце тільки для радісних подій.

Прийми від мене привітання з чудовим святом! У Трійцю я бажаю тобі не сумувати, а радіти повноті життя і тим можливостям, які відкриваються перед тобою! Ніколи не переставай дякувати Господу за кожну мить!