Привітати з Трійцею

Справжні слова від серця, для найрідніших, зібрані в нашій колекції зворушливих привітань з Трійцею простими словами. Даруйте частіше близьким свої почуття.

Від душі вітаю зі святом Трійці і хочу побажати, щоб в твоєму житті вічно звучала мелодія щастя і натхнення, щоб в твоїй душі завжди цвіли сади радості, щоб по твоїй стежці простягалася м’яка і свіжа зелень успіху, щоб для твоїх мрій і ідей відкриті були всі горизонти і простори.

Вітаємо з Трійцею! У цей світлий день не варто витрачати сили на дрібні тривоги і переживання, набагато краще присвятити його потрійного удару по примхам долі: відпочинку, веселощів, приємного спілкування. Нехай небо буде чистим, сонечко зігріває, рідні та друзі радують. всіхвам благ, відмінного настрою і величезного позитиву в будь-яких починаннях.

Вітаю з Трійцею і щиро бажаю чудовою життя без образ і розчарувань, добрих історій про любов і успіхи, веселих свят в колі рідних і радісних днів з відрадою для серця. Нехай Пресвята Трійця пошле світло блага на твій шлях і натхнення для душі.

Прийми мої найщиріші побажання в це світле свято — День святої Трійці. Хочу побажати, щоб він подарував тобі все те, про що мрієш, щоб доброта, світло і щастя наповнили твоє серце, а життєві обставини завжди складалися тільки в твою користь! Бажаю тільки кращого!

Вітаю з Трійцею. Бажаю по дорозі життя йти на світло любові і віри, бажаю вистилали свій шлях квітами радості і доброти. Нехай в світле свято Трійці життя виключить образи і негоди, нехай твоя душа буде закутана зеленню надій і щастя!

У прекрасний день Святої Трійці, улюблений друг, я хочу привітати тебе і висловити свою радість від того, що ми зустрічаємо це чудове свято разом. Від щирого серця бажаю світ твого дому, світлої голови на всьому твоєму життєвому шляху. Нехай Господь подарує тобі найміцніше здоров’я, вкаже правильну дорогу, коли ти не зможеш зробити це сам. З Трійцею Святий тебе, любий друже!

Дивіться також:  Привітати з Трійцею у прозі, своїми словами

Бажаю вам, щоб Господь благословив на важливі і потрібні справи, щоб чекали визнання і успіх. Хочу, щоб Свята Трійця берегла ваші родини, охороняла ваші душі і допомагала долати будь-які життєві перешкоди. Нехай вогник добра ніколи не гасне в ваших серцях, поширюючи тепло повсюдно. Нехай Ангел-Хранитель береже і захищає від усіх негараздів і неприємностей.

Нехай в твоєму житті буде місце лише для трепетною любові, міцної дружби, надихає віри і справджених планів, а все погане віднесе подалі вітер надії! З Трійцею!

Кохана, вітаю тебе з цим прекрасним днем! Настала Свята Трійця! Це означає, що прийшов час радіти життю, усміхатися і, звичайно, дякувати Богові за все, що він тобі дав — це життя, цей світ, цю любов …. Бажаю, щоб доля була завжди до тебе прихильна! Люблю тебе!