Привітати з Різдвом

Справжні слова від серця, для найрідніших, зібрані в нашій колекції привітань з Різдвом . Даруйте частіше близьким свої почуття.

Вітаю з Різдвом Христовим! Нехай дороговказ допоможе знайти вірну дорогу в будь-якій ситуації, а в житті завжди буде місце чуду. Бажаю, щоб різдвяна казка принесла в будинок любов, тепло і щастя.

У свято Різдва Христового бажаю кожен день зустрічати з народженням нових ідей і надій. Нехай буде мир і щастя в житті, спокій і радість на душі.

Сьогодні для багатьох людей Різдво — це всього лише світське свято, вони навряд чи знають його давні витоки … Але хіба це свято стало для них менш прекрасним? Зовсім немає! Вулиці міст до цього дня перетворюються, все в вогниках гірлянд і святкових вітринах, а вдома — наповнюються веселим сміхом присутніх на святі сімей і ароматами різдвяних страв. Напередодні цього дивного свята я вітаю вас і бажаю вам і вашим рідним щастя!

Бажаю тобі почути мелодію Різдва, повірити в зимову казку, згадати найбільш незвичним бажання … У цей день все може збутися, потрібно тільки включити фантазію! Будь відвертим, випромінює добро, допомагай іншим повірити в себе, насолоджуйся святом і зігрівай близьких людей теплом і турботою … З Різдвом Христовим!

Мила подруга, вітаю тебе з Різдвом! Нехай твої світлі надії і бажання здійсняться, нехай твоя любов ніколине згасне і не ослабне, нехай яскраві зірки на небі завжди вкажуть вірний шлях, нехай буде щастя в тебе в душі, нехай буде благодатним твоє життя!

Друже, я тебе вітаю з Новим роком! Бажаю тобі в це світле свято, щоб Бог завжди був з тобою, щоб ти продовжував свій життєвий шлях, не знаючи злих бід і перешкод, щоб душа твоя завжди була відкрита для щастя і любові, щоб серце з трепетом піклувалася про близьких і рідних!

Дивіться також:  Красиво привітати з Різдвом українською мовою

Зі святом — дійсно прекрасним, по-справжньому чудовим, неймовірно добрим, світлим! З Різдвом! Спокою душевного, гармонії, взаєморозуміння всієї сім’ї!

Від щирого серця вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю добра, щастя, радості і веселощів, нехай на Вашому життєвому шляху ніколи не зустрічається зневіру і будь-які неприємності. Будьте завжди щасливі і життєрадісні, творіть добро, яке обов’язково до Вас повернеться в десятикратному розмірі!

Різдво Христове — неймовірно світле свято, тому я бажаю, щоб твої помисли і вчинки завжди були такими ж чистими і світлими! Бажаю, щоб Господь благословив тебе і оберігав від усіх бід! Хай щастя завжди панує в твоєму серці, а віра в — душі! Бажаю всіляких гараздів, удачі та достатку!

Нехай сьогодні Ваша посмішка стане ще красивішим, Ваші очі засяють від хвилювання, Ваша душа наповниться радістю і Різдво досягне Вашого серця. Щасливого Різдва, прекрасна!