Привітати з Різдвом у прозі, своїми словами

Справжні слова від серця, для найрідніших, зібрані в нашій колекції найкращих привітань з Різдвом своїми словами, до сліз. Даруйте частіше близьким свої почуття.

Моя дорога хрещениця, з Різдвом! Бажаю, щоб твоя світла голівонька завжди знаходила собі заняття, золоті руки були зайняті улюбленою справою, а добре серце було зігріте любов’ю! Бажаю тобі бути збереженості від нещастя!

Нехай Різдвяний мороз заколи вас від бід, подарує сили винести всі життєві випробування і навчить смирення, любові і співчуття. З Різдвом!

У цей чудовий зимовий день вітаємо вас з народженням Бога нашого — Ісуса Христа, і бажаємо, щоб всі прикрощі та проблеми ваші пішли далеко і не поверталися. На зміну їм нехай прийдуть успіхи і удачі, натхнення і позитив, радість і яскравість в житті, райдужність і оптимізм, а ви обов’язково діліться всіма цими дарами з оточуючими людьми — вам обов’язково повернеться сторицею! Добра вам і гарного настрою, а так само посмішок!

Коли Різдво Христове загориться зірками, нехай ваші найзаповітніші і добрі бажання здійсняться. Нехай це свято принесе розуміння сенсу життя і того що в ній відбувається якомога більше тепла і щастя у ваші домівки! Нехай минуле приходить лише найкращими і світлими спогадами, даний залишається радісним і успішним, а майбутнє не приносить розчарувань! Щасливого Різдва!

З Різдвом Христовим, бравий солдат. Бережи тебе Бог і нехай допомагає тобі ангел-хранитель. Бажаю тобі чудесного Різдва щасливих надій і радісних посмішок. Нехай в житті буде багато успіхів, перемог і заслуг. Бажаю здоров’я і миру, дружби і любові, мужності і віри, благополуччя і по-доброму кумедних випадків в житті.

Привітання з Різдвом до сліз

Привітання з Різдвом у прозі

Вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю щастя, світла, тепла і благополуччя у вашому домі. Нехай всі рідні і близькі будуть здорові і успішні. Хочеться побажати успіхів, променистого настрою і нескінченного везіння.

Дивіться також:  Красиво привітати з Різдвом українською мовою

Нехай в різдвяну ніч до Вас в будинок увірветься щастя, всядеться за гостинна святковий стіл і ніколи не покидає Вас. Бажаємо, щоб у родині завжди були дружба, повага, любов і благополуччя. Нехай робота ніколи не буде в тягар, а приносить лише задоволення і великий дохід. З Різдвом!

Різдво Христове виконує бажання. Загадуй їх напередодні чарівного свята! Все задумане обов’язково здійсниться.

Щиро вітаю вас з Новим роком! Хочу побажати, щоб мале дитя Ісус подарувало вам невгасиму віру в здійснення чуда, душевне зцілення і спокій. А яскраве світло Різдвяної зірки нехай стане вашим постійним путівником і охоронцем від усіх життєвих негараздів!

У свято Різдва Христового бажаю кожен день зустрічати з народженням нових ідей і надій. Нехай буде мир і щастя в житті, спокій і радість на душі.