Привітати з Покровою у прозі

Справжні слова від серця, для найрідніших, зібрані в нашій колекції сучасних привітань з Покровою українською. Даруйте частіше близьким свої почуття.

Вітаю з чудовим святом! Нехай у домі завжди панує затишок і щастя, а близькі здорові і щасливі. І кожен день буде наповнений гарним настроєм і душевним спокоєм.

Вітаю з Покровом Пресвятої Богородиці і всім серцем бажаю жити в світі благодаті і добра під міцним захистом небес. І нехай вкриє Пресвята тебе від горя, обману і зради, і нехай душа твоя завжди рятується від похмурих думок і мирських образ.

Прекрасні світлі свята нас підносять. Коли на землі відбувається диво, освітлене божественним ім’ям — про нього швидко стає відомо у всьому світі. Бог створив людину за образом і подобою власного.

Вітаємо вас з благодатним святом Покрови Пресвятої Богородиці! Нехай ваші обличчя не затьмарює печаль і горе, ваші близькі будуть здорові і бадьорі духом. А віра в краще і світле завжди супроводжує вас на життєвому шляху!

Я хочу привітати вас з одним з найсвітліших і добрих свят, про який можна говорити годинами. Сподіваюся, що ви знайомі з його історією, тому що вона являє собою великий інтерес. Йдеться про цю знаменну для всього православного світу дні — Покров Пресвятої Богородиці. Я хочу побажати вам терпіння, тому що в житті буває багато ситуацій, багато з яких виводять з себе, але ви не повинні забувати, що з будь-якої ситуації можна знайти вихід. Причому ви будете отримувати допомогу і від Богородиці, тому що вона завжди підтримує людей, що потрапили в неприємні ситуації. Хочу побажати кожному з ваших рідних здоров’ячка! Ніколи не хворійте, не турбуйтеся і не сумуйте, бо все можливо вирішити. Нехай всі ваші мрії і бажання виконуються, а Богородиця завжди буде допомагати вам в цьому. Щасливого вам свята!

Дивіться також:  Оригінально привітати з Покровою

Нехай Покров Пресвятої Богородиці принесе чистоту і надію в ваш будинок. Бажаю сховатися від бур і негод під Божим покровом. Бажаю жити праведно і щасливо. Бажаю доброти в серцях і віри в душі. Бажаю благополуччя в родині і миру в домі.

Я хочу з великою радістю привітати вас зі святом! Сьогодні весь православний світ відзначатиме Покров Пресвятої Богородиці. Саме це свято вважається одним з найважливіших, так що не можна залишати його без уваги. Я хочу побажати вам всього того, що вам необхідно для спокійного й щасливого життя. Нехай Мати Божа завжди присутній в твоєму житті, нехай вона оберігає вас і ваших рідних від усіх бід. Мені так не хочеться, щоб якісь неприємності стосувалися вас, тому що ваша сім’я є для мене взірцем сім’ї. Я хочу побажати кожному з вас міцного здоров’ячка, яке ніколи не буде підводити вас. Мені хочеться, щоб ви провели цей день з рідними, щоб ваші думки були чистими, а наміри виключно благими. Бажаю вам найпрекраснішого свята! Сподіваюся, що ваша сім’я ніколи не дізнається, що таке горе і печаль.