Привітати з Пасхою своїми словами, у прозі

Справжні слова від серця, для найрідніших, зібрані в нашій колекції самих красивих привітань з Пасхою своїми словами. Даруйте частіше близьким свої почуття.

Бажаю в великий день Пасхи відшукати дорогу до свого щастя — нехай вона буде не надто важкою і довгою. Живіть в злагоді зі своїми бажаннями і можливостями!

У світле свято Великодня бажаю вам миру і затишку в домі, успіху в будь-яких справах, процвітання і довголіття. Будьте спокійні і доброзичливі до оточуючих, уникайте сварок і конфліктів. Ставтеся до всього з добротою і турботою, зберігайте і примножуйте цінності і традиції. Живіть чесно і гідно, і будьте завжди щасливі!

У цей світлий день, велике свято Пасхи шлю свої теплі побажання здоров’я і миру, великодушності і благополуччя. Нехай Бог допомагає у важку хвилину, нехай життя щасливим річкою біжить, нехай душа буде вільною і відкритою, а серце чуйним і добрим.

Христос Воскрес! Немає в світі більше таких слів, які дають стільки Віри в справедливість, надії на краще і віри у всемогутнього Творця. Нехай ці слова наповнюють вас щастям, оптимізмом і впевненістю. Будьте щасливі у Христі!

Поздоровляю з Пасхою Христовою і цілим місяцем світлих великодніх днів! Множте добрі справи, ведіть активне духовне життя, сповняйтеся чистотою і гармонією, прикрашайте душу милосердям, допомагайте близьким. Допомоги Божої, миру, радості!

Прекрасний свято Пасхи, прекрасні її звичаї — хресний хід, хрістосованіє, паски і фарбовані яйця, але найбільше прекрасний заповіт цього дня — полюбити ближнього. Так будемо любити один одного і за Світле Христове Воскресіння!

У це світле свято від усієї душі бажаємо Віри, Благодаті і Любові. Зі святою Пасхою, нехай береже Господь ваш будинок.

Сердечно вітаю хороших людей з Христовим Воскресінням. Бажаю вам здійснення найзаповітніших бажань, божого розташування, віри в свої сили і справжньої християнської любові. Нехай близькі люди завжди зігрівають вас теплом своїх сердець.

Дивіться також:  Привітати з Пасхою українською мовою

З паскою! Нехай Боже благословення буде з вами все життя. Бажаю радісних зустрічей з близькими, пишних святкових застіль, веселощів і радості. Нехай доля буде щедрою до вас і прихильна!

Сьогодні світлий день і в прямому і в переносному сенсі. За віконцем світить сонечко, весна остаточно вступила в свої права. Та й на серці легко і світло, бо настала Велика Пасха. У такі дні хочеться зупинитися, забути про нагальні справи і просто радіти життю з близькими людьми. Навіть хліб насущний сьогодні не тільки смачний, але і освячений, а значить благодатний. Бажаю вам завжди гарного настрою, удачі, задоволеності від життя, сімейного тепла і Божого розташування. Нехай в душі завжди світить сонце, а думки будуть тільки позитивними і чистими, як у дитини. Христос Воскрес!