Привітати з Медовим Спасом

Справжні слова від серця, для найрідніших, зібрані в нашій колекції привітань з Медовим Спасом . Даруйте частіше близьким свої почуття.

Щиро хочемо привітати, вашу чудову сім’ю зі світлим святом Господнім! Нехай Медовий Спас, разом зі свіжим медом, подарує вашому дому: спокій і затишок, солодке життя і міцне здоров’я, віджене негоди і подарує достаток!

Пречиста свято Медового Спаса и Маковія з пахучими піріжкамі и медовою вощині ступає на поріг. Нехай Господня благодать цього гарного православного свята принесе добро, любов и щирість у шкірних батьківщину. Нехай маковими зернами у домівках проростає достаток и білокрілій Янгол вибачення торкнет пір’ячком Божої любові шкірного серця. Хай буде благодатним для вас Щедрий Медовий Спас и Маковій!

Дорога сестро, вітаю тебе з Першим Спасом! Бажаю, щоб кожен твій день, подібно дня маленької бджоли, був наповнений корисною працею. Щоб дім твій був сповнений, як стільники. Щоб життя було солодким, як мед, і освячена Божою Благодаттю, як і Дари в цей день. Сьогодні ще й особливе свято тому, що на Медовий Спас Господь прощає нам всі наші «бабські» гріхи. Так що радій, сестра, з чистотою душевною ми увійдемо в Успенський піст і дай нам Бог не розгубити її до наступного Медового Спаса!

Вітаю з Медовим Спасом. Нехай це свято виявиться для тебе справді важливим і особливим. Бажаю, щоб у двері твого дому несподівано постукала удача, яка зможе привнести душевний спокій кожній людині, що є членом твоєї родини. Бажаю, щоб сміх і позитив були постійними гостями твого будинку. І, звичайно, я щиро сподіваюся, що ти зможеш бути по-справжньому щасливим саме з тими людьми, які є близькими для тебе по спорідненої чи душевної зв’язку. Прийми мої щирі слова у вигляді привітання, незважаючи на те, наскільки в них висловлені побажання. Насправді я бажаю тобі всього самого найкращого і це просто так словами неможливо описати. Нехай увагу і добре ставлення до тебе зіграють набагато важливішу роль, ніж побажання. Вітаю зі світлим і солодким днем, який обов’язково відкриє нові горизонти в житті.

Дивіться також:  Щиро привітати з Медовим Спасом у прозі

У розпал останнього літнього місяця і сонечка щастя ми вітаємо з Медовим Спасом. Пахнуть польові квіти і трави, наповнюючи приємними ароматами літа, що минає. У Медовий Спас ми хочемо побажати, нехай освітлені букети охороняють сім’ю від негараздів. Нехай будинок Ваш наповнюється достатком, як стільники в бджолиних вуликах, а грошей так само важко буде порахувати, як маку. Нехай в сімейному житті буде все так же солодко, як солодкість медових пряників. Нехай макові пироги нагадують про прибуток в діловій сфері.

Вітаю з чудовим православним святом — Медовим Спасом! Нехай життя буде солодким, як мед, а в сім’я буде злагодженої і дружної, немов бджоли в вулику. Нехай Спаситель допоможе подолати труднощі на шляху до щасливого і радісного життя. Нехай Ви і ваша сім’я будуть під покровом Господа і Богородиці!