Привітати з хрестинами українською мовою

Справжні слова від серця, для найрідніших, зібрані в нашій колекції красивих привітань з хрестинами до сліз. Даруйте частіше близьким свої почуття.

Хрестини цього янголятка чудове свято! Хочемо побажати їй щасливого і довгого життя, нехай вона завжди буде благословенна Богом, і нехай віра її буде щирою. У неї попереду ціле життя, сповнене труднощів і радостей, і смутку. Так нехай же вона навчиться цінувати радість, а горе буде сприймати з силою духу і гідністю. З крестинами!

Вітаю вас з крестинами свого улюбленого малюка і хочу побажати міцного здоров’я, удачі, везіння в житті і як можна більше приємних, цікавих моментів! Нехай Хрестини подарують благополуччя в житті вашої дитини, нехай він завжди вам усміхається, радіє, і ви пишаєтеся його успіхами! Ще бажаю отримати такий захист від Господа, щоб ніякі біди були не страшні, щоб життя дарувала тільки заслужені перемоги, відводячи геть хвороби і прикрощі! Бажаю вам бути гідними і батьками і виховувати малюка згідно християнським заповідям і заповітам. Нехай все в житті буде добре! Нехай кожна мить відкриває новіпрекрасні можливості і дарує позитив!

Вітаю вашу сім’ю з крестинами земного янголятка! Тепер ваше чадо під надійною охороною Господа! Нехай дитинка завжди буде здоровеньким, усміхненим і щасливим! Я від щирого серця бажаю, щоб з кожним днем ​​ваше дитя розвивалося і вивчало з інтересом цей прекрасний світ!

Дорогий хрещеник, я вітаю тебе з крестинами, з настільки великим і значущою подією. Бажаю тобі сили і здоров’я, енергії і запалу, адже тільки це дозволить активно просуватися по вибраній дорозі, досягати нових цілей, відкривати дивовижні грані життя. Радуй мене і своїх батьків щодня, адже я знаю, що ти можеш справлятися з такими гідними завданнями. Нехай у тебе в душі і життя все буде складатися тільки найкращим чином. Будь впевнений в тому, що Господь обов’язково проведе тебе по потрібної дорозі життя, а ти не звертай з неї. Дорогий хрещеник, прекрасний хлопчик, ти обов’язково виростиш справжнім чоловіком, зумієш подбати про своїх батьків і не тільки. Я вірю в те, що ти обов’язково виявиш тільки найкращі риси свого характеру. Вірю в те, що ти обов’язково станеш щасливим і подаруєш частинку щастя своїм батькам.

Дивіться також:  Щиро привітати з хрестинами у прозі, своїми словами

Від щирого серця вітаю з крестинами крихти. Нехай доля дитині подарує масу щасливих миттєвостей і яскравих подій, нехай в житті чада НЕ буде печалей і негараздів, нехай Господь береже дитину і оберігає від усього поганого, нехай у батьків і у хрещених завжди вистачає сил, часу і бажання зробити життя своєї дитини світлої, доброї і чудовою.

Вітаємо з хрещенням дитини. Цей важливий крок у своєму житті повинні зробити будь-які батьки. З цього моменту божа допомога, захист і опіка поширюється і на вашого малюка. Бажаємо вам і вашому чаду жити в мирі та гармонії як з собою, так і з Богом. Щастя Вам і здоров’я. Нехай Бог береже вас!