Привітати з Благовіщенням українською мовою

Справжні слова від серця, для найрідніших, зібрані в нашій колекції зворушливих привітань з Благовіщенням своїми словами, у прозі. Даруйте частіше близьким свої почуття.

Вітаю з великим, світлим і добрим святом Благовіщення! Бажаю, щоб ваше життя було у всіх сенсах благополучною. Нехай в серцях і душах у вас завжди живе віра, яка допоможе не тільки нести свій хрест, але і приймати всі подарунки, уготовані вам долею. Зі святом!

Вітаю з Благовіщенням Пресвятої Богородиці. Нехай Бог живе в твоїй душі і віра в Його допомогу. Бажаю сподіватися тільки на краще, і нехай трапляється тільки хороше, нехай все, що було погане, ніколи не повториться, нехай в твоєму серці горить вогонь любові, нехай поруч ходить вірна удача.

З Благовіщенням тебе! Сьогодні свято, а за ним прийдуть будні, тому не чекай благих вістей, склавши руки. Посвяткувати сьогодні від душі, завтра закочувати рукава і берись за роботу. Будь спритніше, швидше і повороткість, щоб хороші вести не пройшли мимо!

Благовіщення — велике свято. Саме в цей світлий і важливий день я бажаю радості і доброти в житті, умиротворення, захисту від усіляких мирських гріхів. Нехай Господь веде вас по життю, виключаючи будь-які ризики відступитися і зірватися в прірву. Нехай Вищі сили захищають ваш будинок від бід та смутку, печалі, страхів, сумнівів. Щира радість, сміх дітей і онуків, умиротворення нехай прийдуть в Благовіщення і залишаться навіки, незважаючи ні на що. Свято, яке сьогодні легко і несподівано настав, — це основа великого насолоди від щастя життя. Саме в Благовіщення можна наблизитися до Господа і постаратися більше зрозуміти суть буття, розкрити нові грані самого себе. Скористайся цією можливістю, адже тільки вона допоможе виконати найпотаємніші бажання. Пресвята Богородиця Марія обов’язково надасть підтримку. Вірте в Богородицю, Бога й Ісуса Христа!

Дивіться також:  Привітати з Благовіщенням

Привітати з Благовіщенням до сліз

Привітання з Благовіщенням до сліз

Бажаю, щоб Пресвята Богородиця зберігала тебе, подарувала любов і захистила від усіх негараздів! Нехай поруч з тобою завжди будуть вірні і надійні люди, які будуть про тебе піклуватися, а ти їм будеш дарувати свою любов. Зі святом!

Сьогодні в цей святий, світле свято Благовіщення Пресвятої Богородиці я хочу побажати всім міцної віри, тепла в будинку, душевного спокою і благочестивих думок! Нехай навколо вас завжди панує тільки мир і процвітання, а всі біди обходять вашу сім’ю і рідних стороною!

Вітаю з Благовіщенням Пресвятої Богородиці. Всім серцем бажаю мирного і щасливого життя з вірою в Бога і надією на найкраще. Нехай в твої двері стукають тільки добрі вісті, нехай твоя родина не знає образ і зла. Бажаю любові, терпіння, здоров’я і душевного спокою.

Мамочка, вітаю тебе з Благовіщенням! Бажаю, щоб Господь зберігав тебе, оберігав і допомагав у всіх твоїх починаннях і витівках! Нехай мрії здійснюються і в житті чекають найнеймовірніші чудеса! Залишайся такою ж красиво і частіше посміхайся!